Sotonistica koju je mama natjerala u katoličku školu oduševila žiri HTZ-a pjevanjem

RENATA OVČARIČEK ima 18 godina, dolazi iz Svetog Ivana Zeline i maturantica je zagrebačke XII. gimnazije. "Mama je odlučila da upišem katoličku školu. To sam trpjela dvije godine. I dosta tih vetoa, dosta tih zarobljivanja. Stvarno, biti rob u nekoj takvoj školi, stvarno mi se više nije dalo trpjet, jer sam bila dijete praktički. Ja nisam smjela biti pod takvim bičem", ispričala je Renata.

"Preferiram crno i kožu. Ja kad stavim bisere, onda biseri zapravo kažu da ja zapravo letim. Zvali su me Batman, užasno su mi neugodne rečenice znali govoriti", navodi Renata te dodaje: "Nisam stvarno neka opaka sotonjara koja će sad letjeti po zraku i gristi ljude za vrat. Smatram se veselom osobom, optimistom".

Renata je za audiciju pripremila pjesmu "Opće opasnosti", ali kad je u šali rekla da umjesto toga može otpjevati i neki refren od "Flarea", grupe u kojoj je nekad pjevala Anđa Marić, Tony Cetinski joj je obećao da će proći otpjeva li pjesmu "Srebrni". Izvedbom je oduševila, a Anđa Marić joj je rekla: "Gle, bolje pjevaš od mene tako da te ja moram pustiti". Tony joj je za kraj dobacio: "I nemoj gutat ove tablete za disco klubove".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.