"Spavala sam sa šestoricom muškaraca odjednom, nisam znala da ću toliko uživati"

Screenshot: Youtube

GRUPNI seks je za mnoge još uvijek tabu tema pa brojni svingeri često skrivaju svoje seksualne sklonosti, no jedna je 62-godišnja profesorica na fakultetu za britanski Guardian podijelila svoja iskustva. 

Otkrila je da je s mužem u braku već 40 godina te da su počeli eksperimentirati na njegov prijedlog prije gotovo dvadeset godina, a prošlog je Božića, kaže, spavala sa šestoricom muškarac odjednom. 

"Moj suprug je predložio da pokušamo sa svinganjem nakon rođenja naše djece. Trebalo mi je skoro 10 godina da pristanem na to. U početku sam mislila da samo želi spavati s drugim ženama, ali sam odlučila pokušati da se toga riješimo. Nisam imala pojma koliko ću uživati u seksu s drugim muškarcima, odmah sam se navukla", ispričala je. 

Ne smatraju, kaže, svoj brak otvorenim, već samo vole spavati s drugim ljudima, ali uvijek zajedno. 

"Najčešće je to seks utroje s još jednim heteroseksualnim muškarcem. Ponekad je to na jednu noć, a ponekad se duže viđamo s nekim. Ponekad svingamo s drugim parovima, ali teško je pronaći ljude naših godina", priznaje. 

Do seksa sa šestoricom, otkriva, došlo je tako da ju je organizator zamolio da ih "pripremi" za drugu ženu. 

"Nakon nekog vremena pitala sam mogu li se i ja uključiti i na kraju sam spavala sa svima njima. Jedan od njih je imao penis od 25 centimetara. Svaki od njih je bio vrlo nježan i sladak", opisala je. 

Zaključila je da ona i suprug žele nastaviti s ovakvim načinom života što duže budu mogli. 

"Moraš živjeti ispunjeno", zaključila je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.