Splitskog glazbenika naljutio zahtjev mladenke: "Poštujem ako nemaš samopoštovanje"

Foto: Facebook

SPLITSKI glazbenik Mario Salvador iz grupe Viva požalio se na jednu situaciju koju je doživio s mladencima kojima je trebao svirati na vjenčanju.

"Dragi glazbenici, ima jedna bitna stvar koju želim podijeliti s vama, a tiče se svih nas. Dogodila se prijelomna situacija da sam odbijen za sviranje na vjenčanju jer sam naplatio uslugu praćenja gostujućeg izvođača. E od danas više nikada, nikome, ništa. Netko mora biti prvi. Dogovarajući posao sviranja na vjenčanju zamoljen sam od mlade da bi trebalo 'usput' otpratiti izvođača koji bi gostovao u cijelosti prvi set s nama", započeo je Salvador.

"Često pratimo izvođače i nije problem kad se radi o jednoj ili dvije pjesme, što je u redu iz kolegijalnih razloga, ali kad nas zamole da treba pratiti 45 minuta, onda to neko treba platiti. Dakle, da ne bi bilo rekla-kazala,, zamolio sam mladu da mi službeno pošalje upit sa zahtjevima na mail kako bi postojao pisani trag o svemu", napisao je.

"Zamislite da ja pitam vozača autobusa da me besplatno poveze jer već ionako ide u Zagreb"

"Grupa Viva je kroz svoje postojanje odradila tonu humanitarnih akcija na koje je bezuvjetno pratila sve izvođače koji su od nas to tražili, ali u normalnim okolnostima da nas netko zove za pratiti sat vremena to ima svoju cijenu. U ovom slučaju taj gostujući izvođač je mladoj napravio paprenu cijenu sa svojim bendom mnogostruko veću od cijene da ga pratimo mi i sugestivno predložio da će odraditi s već angažiranim bendom, odnosno s nama.

S obzirom na to kolika je razlika u cijeni, logično je da će mlada odabrati da preko naših leđa dobije bolju cijenu, ali nije očekivala da ću ja napraviti svoju cijenu za pratiti tog istog izvođača, te je rekla da joj nije logično da joj naplaćujem nešto za što sam već plaćen", prepričao je Splićanin kojeg je potez mladenke šokirao.

Usporedio je to s primjerom "da on pita vozača autobusa da ga besplatno poveze u Zagreb jer ionako tamo već vozi".

"Našao sam se u situaciji da sam ucijenjen 'ako nećete pratiti mukte, uzet ćemo nekog tko oće'. Pišem ovo sve skupa da dignem svijest o samopoštovanju i jer sam tašt. Nekome je bitna glazba, nekome novac, poštujem i jedno i drugo, ali jedino ne poštujem ako nemaš samopoštovanje. Sretno, kolege i prijatelji i nema džabe ni u stare babe", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.