Srpkinja pitala Hrvate je li sigurno da dođe posjetiti Split. Odgovori su urnebesni

Foto: Vojko Basic, Bozidar Vukicevic/CROPIX

NA REDDITU se pojavila zanimljiva rasprava u kojoj jedna djevojka iz Srbije pita Hrvate je li sigurno da ovoga ljeta dođe na odmor u Split. Srpkinja planira s prijateljicom posjetiti Split, ali upitno je je li odgovor na svoje pitanje potražila na pravom mjestu jer su joj redditori uglavnom pisali sarkastične odgovore.

"Pozdrav Hreditori. Drugarica i ja smo iz Srbije i voljele bismo posjetiti Split na ljeto, te me zanima možemo li očekivati neku neugodnost i je li uopće tamo sigurno za nas dvije same", pitala je djevojka, a odgovori su čista komedija.

"Opasno je, ali za novčanik"

"Bez brige. U Splitu jednako mrze sve", bio je prvi odgovor na njezino pitanje, a onda je uslijedilo dodatno objašnjenje. 

"Ljudi i stvari koje sam vidio po splitskim grafitima da se mrze: Purgeri, Dinamo, Srbi, škola, Vlaji, svaki kvart pored tvoga kvarta, HNS, Romi, Šibenčani, svaki dio Splita koji nije dovoljno Split (Mejaši, Visoka…), sve iza table Splita (Solin), kad je sunce, kad je kiša, kad je snijeg, kad je jugo, kad je bura, kad je najsavršenije vrijeme ikad, jutro, podne, večer, hladne rebatinke ujutro, Mamića, Bandića, riječi kaj, kak, bum, buš i još poneke stvari", odgovara drugi korisnik Reddita.

Potom je uslijedila lavina šaljivih komentara, a izdvojit ćemo samo neke od njih.

"Nemojte unajmiti auto u Zagrebu pa s njim u Split i sve će biti ok", "Čime vas straše u Srbiji", "Opasnije je imat ZD tablice u Šibeniku nego BG tablice u Splitu", "Ako imate beogradski naglasak, u velikoj ste opasnosti od udvaranja", "A što mislite tko nam radi sezonu po obali i otocima", "Najveća opasnost su pijani Englezi sa latentnim golden shower sklonostima prema arhitekturi", "Niste sigurni. Skočile su cijene. Sve je jebeno skupo", "Gore prođemo mi sa Zg tablicama nego vi", "Opasno je. Za novčanik"...

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.