Srpska starleta o Kolindi: "Jel' to ona Kita? Ima veze s njom"

Foto: Instagram

SRPSKA starleta Milica Živanović, poznatija pod imenom Mimi Oro, odgovarala je na neka pitanja vezana uz opću kulturu te se, pogađate, i nije baš proslavila.

Na pitanje koji je glavni grad Rumunjske, Mimi je odgovorila: "A, kako ono?! To je tamo gdje je dvorac grofa Drakule, je l' tako? Znam da je ta neka shema u pitanju, na vrh mi jezika."

Kad su je srpski novinari upitali na kojem kontinentu se nalazi Panama, Mimi je rekla: "Neke Amerike. Išao je prije neku godinu jedan moj prijatelj, znam da se putuje u p**ku materinu."

"To je garant neki film ili vođa. Zvučno je onako, pomalo i perverzno", rekla je Mimi kad su je upitali tko je Quentin Tarantino.

Odgovarala je i na pitanje o Josipu Brozu Titu. "A, pa Tito je imao ženu Jovanku, koju je varao i volio. Baš je bila neka čudna ljubav to. On je inače bio najglavniji, kao Atila Bič Božji, bitan čovjek jako", objasnila je tko je bio Tito.

Onda je na red došla matematika i pitanje koliko je 81 podijeljeno s devet. "Stvarno ne znam. Gladna sam, odlično zbrajam i množim, a oduzimam i dijelim baš teško", rekla je Mimi.

Za kraj je došlo pitanje o tome kako se zove trenutni predsjednik Hrvatske.

"Ove ili prošle godine? Je l' to ona Kita? Znam da je neka što je izjavljivala neke čudne stvari i ispričavala se za neku našu čokoladu. Da, znam, Čokolinda, ali ne znam prezime. Ima veze s kitom", ispalila je Mimi, prenosi Blic.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.