Srpski Kurir: Maja Šuput iskopirala je spot narodnjačke pjevačice Stoje

MAJA ŠUPUT prije nekoliko je dana snimila videospot za pjesmu "Ljubi me". Okružena sa pet nabildanih i nauljenih seksi muškaraca Maja se našla na meti srpskog Kurira koji tvrdi da je ideju za spot ukrala od Stoje - pjevačice narodnjaka. Punim imenom Stoja Novaković prije nekoliko je tjedana, kako tvrdi Kurir, snimila videospot za pjesmu "Da li si za seks" koji se toliko svidio Šuputici da ga je odlučila plagirati.

"Još nisam vidjela spot Maje Šuput, ali nisam nimalo iznenađena. Poznata sam po tome da već godinama lansiram nešto novo pa se ubrzo nađu imitatorice"

"Pjevačica iz Hrvatske pojavljuje se u spotu s nekoliko polugolih i mišičavih muškaraca, a gotovo identični kadrovi već postoje u video ostvarenju Stojanke Novaković. Riječ je o provokativnim scenama, zbog kojih se Stoja posvađala s dečkom Igorom, a zanimljivo je da je Maja Šuput angažirala iste manekene koji su viđeni u spotu srpske pjevačice", izjavio je neimenovani izvor za Kurir.

"Još nisam vidjela spot Maje Šuput, ali nisam nimalo iznenađena. Poznata sam po tome da već godinama lansiram nešto novo pa se ubrzo nađu imitatorice. Kad pogledate unazad, vidjet ćete da su me brojne kolegice imitirale po stilu pjevanja, pokretima, nastupima i idejama. To je u ovom poslu normalna pojava i prati samo uspješne", izjavila je Stoja - srpska narodna pjevačica dok je i Maja Šuput imala svoj komentar.

"Mislim da bi gospođici ili gospođi Stoji trebalo reći da pogleda MTV jer će vidjeti da se tamo u skoro svakom videospotu pojavljuju nabildani muškarci"

"Uz dužno poštovanje gospođici Stoji, ali ja nikada nisam čula za nju niti sam slušala njezine pjesme. Zaista mi je sve to skupa smiješno i jedva čekam da dođem doma i vidim njezin spot. Nadam se da nije mala i plava kao ja", rekla nam je kroz smijeh Maja Šuput koja dodaje da bi joj bilo jako žao da zaista ima sličnosti s obzirom da je snimanje trajalo dva dana i bilo je jako naporno.

"Mislim da bi gospođici ili gospođi trebalo reći da pogleda MTV jer će vidjeti da se tamo u skoro svakom videospotu pojavljuju nabildani muškarci", rekla nam je Maja kojoj je drago da je Stoja čula za nju. Hoće li se medijsko prepucavanje Stoje i Šuputice nastaviti, ne znamo, ali zasigurno će biti dobra reklama za obje pjevačice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.