Srpski mediji: Goran Bogdan u vezi je s bivšom curom Bogdana Bogdanovića

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL, Screenshot: YouTube

O PRIVATNOM životu glumca Gorana Bogdana godinama se ne zna ništa. Poznato je da je na početku glumačke karijere bio u vezi s redateljicom Dainom Oniunas-Pusić te pjevačicom Lanom Klingor, a nakon toga njegov je ljubavni život obavijen velom tajne.

Srpska Gloria piše da je 39-godišnji Širokobriježanin već nekoliko mjeseci u vezi s 12 godina mlađom kolegicom Jovanom Stojiljković. Novinari srpske Glorije nazvali su Bogdana i pitali ga bi li se s Jovanom fotografirao za taj magazin, a on je odgovorio: "Naravno da ne".

Dodao je i da nije promijenio stav te da i dalje ne želi pričati o privatnom životu i djevojci.

Dodaje se i da je nedavno Goran iznenadio Jovanu velikim buketom cvijeća poslije premijere predstave "Nečista krv", u kojoj je ona igrala glavnu ulogu. Zajedno su glumili u serijama "Jutro će promijeniti sve" i "Senke nad Balkanom", ali nisu imali zajedničkih scena.

Javnosti je poznata tek jedna njena veza. Prije dvije godine glumica je bila s proslavljenim srpskim košarkašem Bogdanom Bogdanovićem, kojeg je upoznala na svadbi  košarkaša Miloša Teodosića i glumice Jelisavete Orašanin.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.