Srpski mediji se raspisali o Šljokičavom Daneu: "Ovo je praunuk četničkog vojvode"

Foto: Instagram, Facebook, YouTube

SRPSKIM MEDIJIMA povlači se vijest o Daneu, navodnom praunuku srpskog svećenika Momčila Đujića, koji ima osebujne profile na društvenim mrežama. 

Glittery Dane, ili na hrvatskom Šljokičavi Dane, njegov je nadimak na društvenim mrežama. On živi u Kaliforniji, kamo je njegov pradjed emigrirao nakon Drugog svjetskog rata, i živi život neopterećen prošlošću balkanskog podneblja, pišu srpski mediji. "Šta se ono na Dinari sjaji, praunuku popa Đujića šljokice na glavi", jedan je od naslova članaka o Daneu.

Objavljuje fotke u oskudnoj odjeći, kostimima i našminkan, a nerijetko je posut i velikom količinom šljokica. Često se mogu vidjeti i fotke s raznih fetiš partyja.

Srpski mediji pišu o nepovezanosti životnih stilova pradjeda i praunuka, a komentari na Daneove fotografije na njegovom Instagram profilu, koji je u međuvremenu izbrisan, uglavnom su na srpskom jeziku i uvredljivog tona. Profil je imao nešto manje od 17 tisuća pratitelja.

Njegov pradjed Momčilo Đujić je za svoju odigranu ratnu ulogu na području Dalmacije i Bosne u Drugom svjetskom ratu dobio titulu četničkog vojvode, a okrivljen je i osuđen za ratne zločine i smrt oko tisuću petsto ljudi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.