Srpski tabloidi: Hrvatski nogometaš tješi Anu Nikolić nakon razvoda

Foto: Instagram

HRVATSKI nogometaš želi vratiti sjaj karijeri Ane Nikolić, piše srpski tabloid Scandal.

Ana Nikolić poznata je srpska pop-folk pjevačica čija je karijera posljednjih nekoliko godina na niskim granama. Nakon što se udala za repera Rastu, rodila dijete, udebljala, a potom i razvela, Ana Nikolić je nestala s estrade i nema ni sredstava ni volje vratiti se na scenu. Iz mrtvih će je vratiti, kako pišu, hrvatski nogometaš koji igra u jednom europskom klubu.

"Riječ je o nogometašu iz Hrvatske koji igra za strani klub, mlađi je od Ane deset godina, ali je ludo zaljubljen u nju. Nije mogao vjerovati kada je u medijima pročitao da joj je teško vratiti se na glazbenu scenu", navodno je rekao izvor za spomenuti portal.

"Nogometaš je pozvao neke pjevačice koje su dobre s Anom i tražio od njih njezin broj. Namjerava je kontaktirati i predložiti joj da uz njegovu pomoć stane na noge i vrati se na scenu u velikom stilu kako joj i priliči. Ne znam jesu li se čuli, ali sam siguran da će joj on to predložiti i nadam se da će Ana pristati. On čak nema namjeru niti biti s njom u vezi, ali smatra da je šteta da jedna takva žena zapostavi karijeru kada su svi bili ludi za njom", zaključio je izvor.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.