"Šta me čeka": Premijerno pogledajte novi spot za posljednji singl Connecta

NAKON uspješnih singlova "Ulice su bijele", "Moje pjesme", "Totalno to" i "Prijateljske ljubavi", s posljednjeg albuma zaprešićkih repera skinut je još jedan budući hit, pjesma "Šta me čeka".


Vani je i videospot za peti službeni singl s albuma "U drugom stanju" čiju režiju potpisuju Dražen Zeljković i Mario Mlakar. Scenarij je bio vrlo zahtjevan pa je snimanje trajalo nekoliko dana na različitim zagrebačkim lokacijama, a jedna od zanimljivosti je da se po prvi put u spotu pojavljuje i bend grupe Connect koji ih prati na live nastupima. Spot će pokušati što uvjerljivije prikazati tekst pjesme koja, s dozom optimizma i nadanjem u bolje sutra, govori o surovom životu i nepredvidivoj budućnosti.

Zaprešićki reperi na sceni su se pojavili 2000. godine, a ideju su pokrenuli Shalla, danas vodeći reperski producent mlađe generacije, i Dragi, mladić zanimljivog i lako pamtljivog vokala. Dvije godine kasnije bend se proširio za dva člana, Burazsela i Jura Blazea. Do sada su izdali dva studijska albuma, "Prvo pa muško" i "U drugom stanju", s kojih su skinuti neki od njihovih najvećih hitova poput "Jebena", "Nebo", "Ulice su bijele", "Vuglji vuglji" i "Boja mojih vena".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.