Starleta nema ništa protiv veze bivšeg i 39 godina starije Cher: "On mi ne treba"

Foto: Instagram

STARLETA Amber Rose (40) otkrila je u emisiji The Jason Lee Show da nije uzrujana jer je njezin bivši dečko Alexander “AE” Edwards (38) u vezi pjevačicom Cher (77), koja je od njega starija 39 godina. 

“Jako sam sretna što je on s njom jer to stvara stabilnost kada naš sin ode kod njih. Da nije sve u kaosu”, rekla je Amber voditelju Jasonu Leeju. Rose je otkrila da ne brani svojem sinu (4), kojeg ima s Edwardsom, da ide u Cherinu kuću. "Znači, ti definitivno nisi mama koja govori: Ne ideš tamo", pitao ju je voditelj, na što je ona odgovorila: "Budimo vrlo jasni... Zašto bih ikada bila ljuta na nju? Ne želim ga", rekla je misleći na bivšeg dečka.

"Sretna sam što je moj sin kod Cher jer to znači stabilnost"

"Netko ga mora tolerirati, a to neću biti ja. Tako da sam jako sretna što je on tamo s njom jer je to stabilnost za mog sina. Jedino što tražim je da bude prisutan otac, da mi pomogne pri upisivanju i školovanju djeteta u privatnoj školi. Ne treba mi za drugo", kazala je starleta.

"Baš me briga je li to Cher, ili pas, ili dupin ili štakor. Nije me briga tko si ti, jebe mi se, ja nisam takva mama. Želim da bude sretan jer sretan roditelj je dobar za naše dijete. Dakle, to je sve do čega mi je stalo", dodala je Amber. Rose je rekla da želi da Slash pohađa istu školu, koja košta 5000 dolara (oko 4580 eura) mjesečno, kao i njen i 11-godišnji sin Sebastian, kojeg ima s reperom Wizom Khalifom.

Podsjetimo, Rose i Edwards dobili su sina u listopadu 2019. godine - godinu dana nakon što su potvrdili svoju romansu. Međutim, par je prekinuo u kolovozu 2021. nakon što je Edwards priznao da je varao Rose. Godinu dana kasnije Edwards je javno obznanio vezu sa Cher nakon što su se spojili na Tjednu mode u Parizu u jesen 2022. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.