Stefani Hohnjec ljuta, Ivana Ergić tajnovita, Maja Cvjetković sama

NAŠE najpoznatije manekenke komentirale su za nam svoje ljubavne situacije. Jučer su cure nosile reviju u Svetom Martinu. Mnoge su došle u pratnji svojih jačih polovica. Zamolili smo ih da nam komentiraju svoje ljubavi.

Stefani Hohnjec

Simpatična Stefani Hohnjec ljuta je zbog medijskih napisa da je dečko na revije prati jer je ljubomoran. "Nemam komentara na to, ako ja i moj dečko dođemo zajedno na neki event, to je naš dogovor, nije u pitanju njegova ljubomora", rekla je Hohnjec te nadodala da je sretna svojom ljubavnom situacijom.

Sonja Kovač

Glumica i "povremena" manekenka Sonja Kovač izjavila je da njoj u ljubavi cvjetaju ruže. "Sve cvijeta, kod nas je već po običaju sve normalno. Moj dečko i ja živimo zajedno i već smo postali stari bračni par. Kad imamo nekakav problem, riješimo ga brzo, a učimo jedan od drugog", otkriva lijepa plavuša.

Maja Cvjetković

Jedina među ovim curama, koja nije zaljubljena je Maja Cvjetković. Nju su na reviji dopratili roditelji. "Nema ništa novo na ljubavnom planu, mene su na reviju dopratili roditelji koji su došli ovaj vikend iz Šibenika pa sam ih povela sa sobom u Sveti Martin. Među curama nisam bila jedina sama tamo, bila je i Petra te još neke prijateljice, koje nisu bile u pratnji dečki, tako da sam se odlično zabavila", otkrila je lijepa Šibenčanka te tako neizravno potvrdila trenutnu samoću kolegice Petre Maroje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.