Stefani Hohnjec na proslavi izmjenjivala nježnosti s dečkom

SIMPATIČNA manekenka Stefani Hohnjec jučer je na rođendansku proslavu jednog poznatog dućana povela i svog dečka Tomislava Perića. Iako smo donedavno imali prilike čitati da je veza između plavokose Hohnjec i Perića na klimavim nogama te je ocjenjivana kao dosta turbulentna, na zabavi su odavali sasvim suprotan dojam.

Sretni u ljubavi

Ovaj višegodišnji par izmjenjivao je cijelo vrijeme nježne poglede i dodire, a Tomislav se iskazao kao dečko pun razumijevanja dok je stajao i gledao svoju dragu kako pozira. No, ni ona nije bila puno lošija. Pažljivo je motrila na svog dečka te zaljubljeno skakutala oko njega.

Skandal pred znatiželjnicima

Da podsjetimo, Stefani i Tomislav izazvali su "skandal" u medijima kad su se fizički pokušali obračunati ispred jednog zagrebačkog kluba. Ne obazirući se na okupljene znatiželjnike, Tomislav je krhku Stefany uhvatio za vrat, pokušavajući joj objasniti kako se trebala ponašati u društvu. Sudeći prema jučer viđenome, takvi dani su iza njih, a sretna Stefany to nam je i potvrdila govoreći kako će blagdane provesti sa Tomislavom i svojom obitelji.

Blagdani s Tomislavom

"Blagdane, odnosno Božić ću provesti s obitelji i dečkom, a Nova godina će vjerojatno proći radno. Imam otvorenje nekog hotela, pa će bit valjda neka revija, nije još ništa definitivno", objasnila nam je manekenka. Nismo mogli ne primijetiti njezinu savršenu liniju, za koju nam je objasnila kako se kilogrami tope sami od sebe, a svjesna je da mršavi. Zaljubljena Stefani zasigurno svoj lijep izgled može zahvaliti i idiličnoj ljubavnoj situaciji u kojoj se trenutno nalazi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.