Stefani Hohnjec ostavila ljubomornog dečka: "Ne želim pričati o privatnom životu"

STEFANI HOHNJEC i Tomislav Perić već su se nekoliko puta našli na žutim stranicama zbog svojih svađa i tučnjava, ali čini se, i tomu je sad kraj. Naime, kako doznaje tjednik Extra, bivša Miss sporta svojem je dugogodišnjem dečku odlučila reći konačno zbogom, a kao razlog prekida navodi se njegova ljubomora. "Ne želim pričati o svom privatnom životu, a kada budem to htjela onda ću to i napraviti. Nije mi jasno tko je uopće plasirao te informacije", rekla nam je Stefani koja nam prekid nije htjela niti potvrditi, ali niti demantirati.

Tomislav fizički nasrnuo na Stefani ispred zagrebačkog kluba: "To su sve normalne stvari"

Ljubomorni 26-godišnjeg tenisača prije godinu i pol svjedočili su posjetitelji noćnog kluba Shamballa ispred kojeg je Tomislav fizički nasrnuo na svoju djevojku. Podsjetimo, par se u neposrednoj blizini samog ulaza u klub žestoko posvađao te je nakon verbalnih okršaja Tomislav navodno digao ruku na svoju djevojku. Silovito ju je zgrabio za vrat ne obazirući se uopće na to što se oko njih skupilo dvadesetak ljudi.


Nakon tog incidenta Stefani nam je otkrila da je njihova veza normalna, baš kao i činjenica da se ponekad posvađaju. "To su sve normalne stvari. Naša veza je kao i svaka druga. Svađamo se i mirimo. Ne vidim ništa sporno u tome. Posvađali se jesmo, ali nikakvih masnica nemam. To su gluposti. Tomislav i ja živimo skupa i u vezi smo godinu i pol i bilo bi čudno da se ne posvađamo", rekla nam je Stefani koju dečko nije dočekao ni kada je izašla iz reality showa Farma. Razlog tomu navodno je ponovno bila ljubomora, odnosno Stipe Drviš s kojim je, prema mišljenju Tomislava, Stefani bila prebliska.

Stefani Hohnjec vezu s Perićem započela je u ljeti 2008. godine, neposredno nakon što je prekinula vezu s Lukom Belićem, još jednim tenisačem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.