Stefany Hohnjec puhala "luftić" pa pokazala više nego što je htjela

BIVŠA Miss sporta i aktualna posvuduša Stefany Hohnjec odavno je zbrisala na more kako bi ondašnje evente uvećala svojim likom i djelom, a ovih dana odmara u Solarisu, gdje su je i presreli objektivi agilnih paparazza. Stefany je na plaži solirala, muku mučeći s puhanjem "luftića" i gornjim dijelom neposlušnog kupaćeg kostima, te tako zabavljala prisutne kupače.

Svaka missica svoj skandal ima

Stefany na plaži društvo nije pravio njezin dvije godine stariji dečko Tomislav Perić, s kojim je jesenas bivša natjecateljica Farme proživljavala pravu malu dramu. Naime, tada su se Hohnjec i Perić pred jednim poznatim zagrebačkim klubom oštro posvađali, a odmah zatim i fizički obračunali, međutim, incident primjereniji crnoj kronici na višegodišnju ljubav zagrebačkih golupčića nije niti malo utjecao.

"Normalno je da se svađamo, glavno da nema masnica"



To nam je tada objavila i sama Stefany, koja je u razgovoru za Index rekla kako se radilo o "običnoj, normalnoj razmirici". "To su sve normalne stvari. Naša veza je kao i svaka druga. Svađamo se i mirimo. Ne vidim ništa sporno u tome. Posvađali se jesmo, ali nikakvih masnica nemam. To su gluposti. Tomislav i ja živimo skupa i u vezi smo godinu i pol, i bilo bi čudno da se ne posvađamo. Mogu vam samo reći da je od danas sve u redu s nama", rekla je tada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.