Stefany Hohnjec: Tajna mojeg trbuščića je u haljini!

STEFANY HOHNJEC sa svojim je dečkom Tomislavom Perićem nedavno proslavila drugu godišnjicu veze, ali, kaže, zbog obveza su baš na taj dan bili razdvojeni. Također, demantirala je glasine o mogućoj trudnoći o kojoj se počelo šuškati nakon što je svima nedavno pokazala zaobljeni trbuščić na jednom od mnogobrojnih evenata koje posjećuje. "Nisam trudna, da jesam, valjda bih trebala znati za to. Ne znam odakle se trbuščić stvorio, valjda sam taj dan puno jela i pila", ispričala nam je Stefany te se pohvalila kako je s dečkom sretna i zaljubljena kontinuirano, pune dvije godine. Posljednjih godinu dana žive zajedno, ali čvrstih planova za budućnost - nemaju.

"Trenutno nisam na ništa skoncentrirana..."

"Ja uvijek puštam da sve ide svojim tokom, a trudnoća kada mi se dogodi, dogodi", priča Hohnjec i priznaje da trenutno nije na ništa posebno skoncentrirana, a dane provodi uglavnom učeći. "Ostalo mi je još nekoliko ispita na fakultetu, a što ću onda, ne znam", kaže. "Vjerojatno ću se kasnije posvetiti struci, ali sada planiram iskoristiti još malo onoga što mi svijet showbiznisa daje, ipak imam već dosta godina", kaže, priznajući na taj način da joj karijera estradnjaka nije ni uspješna, ni potrebna.

"...osim na revije, evente i učenje!"

Ipak, zasad se još ne misli maknuti od svjetala reflektora. "I dalje nosim revije, idem na evente, vodim evente, i volim to raditi. Uskoro ću svoje mjesto morati prepustiti mlađima, ali dok sam tu, tu sam", ispričala nam je.

Stefany Hohnjec i njezin dečko Tomislav Perić "skandal" u medijima izazvali su kada su se fizički pokušali obračunati ispred tada netom otvorene Shamballe. Ne obazirući se na okupljene znatiželjnike, Tomislav je Stefany grubo uhvatio za vrat, objašnjavajući joj kako bi se trebala u društvu ponašati.

Potukli se u javnosti: "To je normalna veza!"

"To su sve normalne stvari. Naša veza je kao i svaka druga. Svađamo se i mirimo. Ne vidim ništa sporno u tome. Posvađali se jesmo, ali nikakvih masnica nemam. To su gluposti. Tomislav i ja živimo skupa i u vezi smo godinu i pol, i bilo bi čudno da se ne posvađamo. Mogu vam samo reći da je od danas sve u redu s nama", riječi su kojima nam je Stefany tada komentirala incident, naglašavajući da će ovakve sukobe ubuduće uprizoravati samo u svoja četiri zida.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.