Stephan Macchi punom parom snima "Jezikovu juhu": Uživam u ovoj sezoni

SNIMANJE druge sezone Jezikove juhe, popularnog showa RTL Televizije sa Stephanom Macchijem u glavnoj ulozi, dostiže svoj vrhunac. Kulinarski stručnjak povjerio nam je kako mu ova sezona nudi nove izazove s kojima se junački i sa zadovoljstvom suočava. Nakon Ivanić-Grada i Brinja, gdje je Stephan uživao u vinima iz podruma, djelatnike i djelatnice posjećenih restorana naučio je kako degustirati vino te kako uživati i prepoznati kvalitetu nektara.

"Uživam u ovoj sezoni. Mislim da sam zakoračio na višu stepenicu. Problemi s kojima sam se ranije susretao sada mi se ne čine zahtjevni u usporedbi s problemima koji su se pojavili ove sezone. Vjerujem da će i gledateljima biti zanimljivo gledati, kao što je meni bilo snimati novu sezonu", oduševljeno nam je rekao Stephan, koji je ovaj tjedan posjetio restoran "Fra Luka" u Požegi.

Šesta epizoda se snima, a Stephan je već posjetio restorane diljem Hrvatske. No jesu li njegove savjete poslušali svi vlasnici restorana, saznat ćemo već ove jeseni u drugoj sezoni Jezikove juhe na RTL Televiziji.

> Tema - Jezikova juha: članci, fotografije, videoclipovi

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.