Slavna pjevačica: Bila sam ovisna o kokainu, plastični kirurg mi je spasio život

Foto: EPA

Američka pjevačica Stevie Nicks, članica rock benda Fleetwood Mac, progovorila je o svojoj ovisnosti i zahvalila plastičnom kirurgu što joj je spasio život. 

Pjevačica se proslavila 1970-ih i tada joj se razvila ovisnost o kokainu. Drogom je pokušavala smiriti živce prije nastupa, no njezino povremeno drogiranje preraslo je u ovisnost. 

"Uspjela sam se spasiti. Proživjela sam neke prilično strašne trenutke, ali sam se spasila. Preživjela sam. Preživjela sam kokain", rekla je u emisiji Beyonce the Influence. 

Zbog kirurga otišla na rehabilitaciju

Plastičnom kirurgu pripisuje zasluge što se prestala drogirati. "Pitala sam ga što misli o mom nosu. Rekao mi je: 'Mislim da bi sljedeći put kad pošmrčeš kokain mogla umrijeti'", rekla je. Kirurg joj je te 1986. godine rekao da ima rupu veličine novčića u nosu zbog dugogodišnjeg konzumiranja kokaina. 

Nakon tog upozorenja otišla je na rehabilitaciju, ali joj je prepisan lijek protiv bolova zbog kojeg je ponovno postala ovisna i otišla na odvikavanje 1993. godine.

Svi u bendu su, kaže, bili ovisni

Otkrila je i da su svi članovi Fleetwood Maca bili ovisni o drogama, ali da je ona postala najgora ovisnica. "Bila sam djevojčica, bila sam krhka i puno sam konzumirala kokain", rekla je. 

Stevie kaže da nikada neće otkriti sve detalje svoje ovisnosti jer ne želi da je to definira. "Prijavila sam se na rehabilitaciju. Nitko to nije učinio umjesto mene", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.