Objavljena najava filma o Buzzu iz Priče o igračkama, fanovi su malo zbunjeni

PRODUKCIJSKA kuća Pixar objavila je najavu za novi animirani film pod nazivom Lightyear. 

Film prati originalnu priču o astronautu Buzzu Lightyearu. Iako je lik Buzza poznat kao igračka astronauta iz serijala animiranih filmova Priča o igračkama (Toy story), u ovoj je verziji priče Buzz stvarna osoba. Glas mu daje glumac Chris Evans kojeg većina filmske publike prepoznaje kao Kapetana Ameriku iz Marvel Universea. 

Najava filma mnoge je zbunila, ali su iz Pixara objasnili da je ovo priča o originalnom Buzzu, a ne onom iz Priče o igračkama. Ideju stvaranja priče o popularnom animiranom liku pojasnio je redatelj Angus MacLane. 

"U svijetu Priče o igračkama, ideja o Buzzu može poslužiti kao film koji je Andy vidio i zbog kojeg je poželio igračku astronauta", pojasnio je MacLane za EW. 

Možda je od samih obožavatelja oko ovog filma jedino uzbuđeniji sam Chris Evans, koji je sreću podijelio i na društvenim mrežama. 

"Animirani filmovi su bili iznimno važni u mom djetinjstvu. Pomogli su mi da pobjegnem iz stvarnosti. Bili su moje avanture. Moji snovi. Bili su prvi prozor u čaroliju pripovijedanja i glume. Hvala nije ni približno dovoljno", napisao je na Twitteru glumac te označio Pixar i Angusa MacLanea.

Dio ekipe na Twitteru povezao je priču Stevea Rogersa iz Kapetana Amerike u kojem je glumio Chris Evans, i originalnu priču o astronautu Buzzu Lightyearu. Neki smatraju da je zbog te usporedbe Evans idealna osoba za ovaj film. 

Pročitajte više