Stiže "Dolina sunca": Jeste li spremni za nove intrige?

PRVA klapa "Doline sunca" pala je odavno, a zabave na snimanju nove telenovele koju je Ring Multimedija izborila na natječaju HTV-a, koliko čujemo, ne nedostaje. Serija, kojoj mnogi predviđaju uspjeh prethodnice  "Sve će biti dobro", s prikazivanjem kreće 21. rujna. Da taj datum bakice diljem Hrvatske očekuju s nestrpljenjem nema sumnje, jednako kao što nema sumnje u razrađenu priču koja svojim gledateljima garantira prikovanost uz male ekrane.

Riječka glumica Ana Vilenica u telenoveli seriji igra ulogu mlade udovice Eve Kralj koja nakon smrti supruga započinje novi život u izmišljenom Jablanovu. Iako se u slikoviti kraj zaljubila gotovo na prvi pogled, Eva će u svojoj novoj okolini doživjeti mnoga neugodna iznenađenja.

Bojana Gregorić kao "zločesta" gradonačelnica

Gradonačelnica Julija, koju glumi Bojana Gregorić Vejzović, a s kojom je Eva dijelila supruga, prva će mladoj pridošlici stati na žulj. Lavina događaja, zapleta i intriga pokrenut će se između svih stanovnika izmišljenog gradića, a neki će se, kako je to sapunicama i svojstveno, naći i u ljubavnom trokutu.

Plejada iskusnih sapuničara i zvučnih imena hrvatskog glumišta

To je ono što vam zasad smijemo otkriti, a osim tradicionalno "napete" radnje, 210 zanimljivih epizoda gledateljima jamči i izvrsna glumačka postava, sastavljena od iskusnih sapuničara i proslavljenih imena hrvatskog glumišta. nabrojit ćemo samo neke od njih: Robert Kurbaša, Ivan Herceg, Zijad Gračić, Barbara Nola, Višnja Babić, Vlasta Ramljak , Petar Ćiritović, Marija Omaljev, Petar Cvirn, Mirna Medaković, Csilla Barath Bastaić i drugi, a da gluma nije jedini talent koji gaje dokazale su mlade glumačke nade, Nives Čanović, Mirna Medaković i Marija Omaljev, koje su otpjevale, uz Anu Vilenicu i Bojanu Gregorić, uvodnu špicu serije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.