Stjuardesa objasnila zašto osoblje intenzivno odmjerava putnike kad uđu u avion

Screenshot: TikTok

STJUARDESA Kat Kamalani objasnila je zašto stjuardese pomno odmjeravaju svakog putnika prije nego što stignu do svojih mjesta u avionu. Objavila je video u kojem je pojasnila kako postoji niz razloga zbog kojih stjuardese intenzivno promatraju putnike kad se ukrcaju. 

"Jeste li ikada ušli u avion i vidjeli stjuardese kako stoje na ulazu i pozdravljaju vas? Ili stjuardese koje hodaju gore-dolje po prolazu? Pa, sad ću vam reći što zapravo radimo. Dakle, kada hodate po zrakoplovu i vidite naše sretno, nasmijano lice, mi vas zapravo promatramo od glave do pete i pokušavamo pronaći naše ABP-ove (eng. 'able body person')".

@katkamalani You would never guess the last part... #secretsrevealed #traveler #momsontiktok #flightcrew #travelhacks ♬ Sunny Day - Ted Fresco

U oku stjuardese 

"Dakle, riječ je o ljudima koji će nam pomoći u hitnim slučajevima. Na primjer, vojnici, vatrogasci, medicinske sestre, liječnici...", pojasnila je. 

"Dakle, u hitnom slučaju, kao što je hitna medicinska pomoć, prisilno slijetanje ili kršenje sigurnosti, znamo tko je u našem zrakoplovu i tko nam može pomoći." 

“Osim toga, tražimo stvari koje ne smiju biti u avionu, poput kutije pune tekućine, ali tražimo i znakove trgovine ljudima. To se često događa u industriji i sigurnost naših putnika naš je prioritet", dodala je u videu koji je prikupio 1.8 milijuna lajkova. 

Eto, imajte to na umu sljedeći put kad pomislite da vam se stjuardesa upucava ili odmjerava kako izgledate. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.