Stranci hvale Vatrene nakon ispadanja s Eura: "Jednog dana ćete podignuti pehar"

Foto: Facebook

HRVATSKA je jučer u ludoj utakmici izgubila protiv Španjolaca te je završila svoj put na ovogodišnjem Europskom prvenstvu, ali unatoč ispadanju, brojni ljudi na internetu imali su samo riječi hvale za Vatrene.

Twitter i Facebook preplavile su poruke podrške stranaca za našu državu, a mnogi nisu skrivali koliko su ih igra i borbenost Hrvatske oduševile.

"Ovo je bila jedna jako zanimljiva utakmica, jedna od najboljih ikad. Svaka čast Hrvatskoj za stav koji kaže da 'nema predaje' i koji je upotpunio utakmicu."

"Hrvatska je jučer zaslužila pobijediti."

"Hrvatska je osvojila naša srca na Svjetskom prvenstvu prije gotovo tri godine, a sada se to opet dogodilo. Ne brinite, Hrvati, doći će dan kada ćete podignuti pehar. Nije daleko. Šaljem ljubav iz Texasa."

"Sretan sam zbog Španjolske, ali i tužan zbog Hrvatske jer su, poput Španjolske, pokazali sjajnu igru i borbu, Modrić ima moje poštovanje."

"Cijela utakmica bila je ispunjena dramom. Hrvatska se dobro snašla u zadivljujućem povratku, ali Španjolska je ponovno vratila autoritet u tom produžetku. Hrvatska ipak nije ispala bez borbe ."

"Hrvatska je bila fanstastična! Jako mi je žao što je izgubila jer je dobro igrala i dala nam najbolju utakmicu do sad."

"Čestitke Španjolskoj, ali Hrvatska nam je danas pokazala što znači boriti se do kraja."

 "Mogu samo reći bravo za Hrvatsku. Niste odustali ni u jednoj utakmici i iznimno vas poštujem. Hrvatska će jednog dana pobijediti."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.