Stručnjakinja otkrila kako možete imati fenomenalan seks baš svaki put

Screenshot: YouTube

SEKS terapeutkinja Megan Fleming otkrila je kako možete imati fantastičan seks baš svaki put, piše Redbook magazin. Ovo su neki od njezinih savjeta:

1. Predigra tijekom cijelog dana

"Vodite predigru tijekom cijelog dana. Ona ne bi trebala biti ograničena na samo tri minute prije seksa", rekla je. Seksi porukice, zajedničko tuširanje i međusobno zadirkivanje tijekom dana može dovesti do fenomenalnog seksa u večernjim satima.

2. Planirajte vrijeme za seks

Za one koji imaju djecu ili milijun obveza preko dana, pronalaženje vremena za seks je iznimno bitna stavka dobrog seksualnog života. "Neki su parovi danas toliko zauzeti da, ako ne planiraju vrijeme za seks, neće ga ni imati", rekla je Megan.

3. Izađite iz rutine

Ne morate ništa drastično mijenjati u vašem seksu – već jedna mala promjena može učiniti čuda. Na primjer, ako se inače seksate navečer, probajte to napraviti ujutro; ako ste inače u spavaćoj sobi, isprobajte kupaonicu.

4. Održavajte poriv za seksom

Iako ste možda umorni kad se vratite s posla nemojte dopustiti da vas izmorenost košta seksa. Vođenje ljubavi je odličan način za izbacivanje negativne energije.

5. Porazgovarajte s partnerom o vašem idealnom seksu

Razgovor je najbitniji aspekt veze na svakom području pa tako i u seksu. Popričajte s partnerom o idealnom scenariju i ne ustručavajte se ići do najsitnijih detalja. Kad shvatite što je idealno za oboje i mala promjena može učiniti čuda za vaš seksualni život.

6. Brinite o sebi

Briga o vašem tijelu i umu učinit će vas još privlačnijim boljoj polovici. A i vi ćete se osjećati puno bolje.

7. Ne shvaćajte partnerovo loše raspoloženje preosobno

Svi imamo dobre i loše dane, a kad nam je partner u lošem raspoloženju, često mislimo da smo mi krivi za to. Kad se to dogodi, najbolje je pobrinuti se za vlastito raspoloženje i dati partneru prostora, predložila je Megan. "Samo opušteno", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.