Favorit Goran izvisio: Pobjednik Big Brothera je Darko

 Screenshot: RTL

POBJEDNIK ovogodišnjeg Big Brothera je 27-godišnji Makedonac Darko Darko Petkovski Spejko. Iako su sve ankete posljednjih dana pokazivale da će pobjedu odnijeti Sarajlija Goran Todić, gledatelji su odlučili da nešto manje od sto tisuća eura zaslužuje Darko.

Nakon sto dana dosad najčudniji, ali i najgledaniji Big Brother došao je svom kraju.  Od svih ukućana, među kojima je bila i romska obitelj, transrodna osoba te beskućnik, do superfinala su dogurali Barbara, Ervin, Goran i Darko. Večer prije superfinala kuću su napustili blizanci Vasić, Zorica i Tina.

Malo smo mutno, ali je prvi selfi iz lajva 󾌬󾌬󾌬󾌬󾌬󾌬

Posted by Antonija Blace on 12. prosinca 2015

Sky je na početku večeri komentirao da su u kući ostali ljepotica i tri zvijeri te upitao Ervina kako se osjeća kao ljepotica u kući. Ervin naravno nije propustio priliku da se upucava Barbari.

"Ljepotica je pored mene", rekao je.

Kuću je prva napustila Barbara. Nakon izlaska prokomentirala je da nije tužna jer je došla toliko blizu nagrade te da su u kući njena dva favorita, Darko i Ervin.

Antonija i Skaj "izrešetali" Barbaru pitanjima!

Antonija i Skaj "izrešetali" Barbaru pitanjima! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 12. prosinca 2015

Ervina je ishvalila da je najiskrenija osoba, ali je dosta blag, a ona voli dominantnije muškarce. Nakon izlaska družit će se sa Zoricom, koju je nazvala čvrstom i pozitivnom ženom.

"Najteži trenutak boravka u kući, reći ću sad jer mislim da se nije prikazalo, ona situacija s Goranom odmah na početku. Bilo mi je jako teško i htjela sam izaći", rekla je.

Kako je Veliki Brat video Barbaru?

Kako je Veliki Brat video Barbaru? #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 12. prosinca 2015

Mirjana je donijela poklone za svoje bivše ukućane, kost za Goranovog psa, sodu bikarbonu za Zoricu, silikone za Barbaru i Tinu te vazelin za Ervina jer je "500 djevojaka puno".

"Dosta je drugačije, dosta sam promijenila mišljenje", otkrila je Ivona koliko se promijenilo njeno mišljenje o ukućanima nakon izlaska te dodala da se družila s Brandžom nakon izlaska.

"Cijeli njegov nastup je bio laž", prokomentirao je Anton Gorana, tvrdeći da je s njim pričao četiri puta i četiri puta mu je lagao.

Otkrio je da mu je teže u životu nakon izlaska iz kuće, jer je dobio nešto novca zbog sudjelovanja, no to je bilo malo, a sad mu nitko ne želi pomoći jer misle da je pun k'o brod. Luća je rekao da je očekuje da će Darko osvojiti nagradu.

A, šta se dešava u Green Room-u?

A, šta se dešava u Green Room-u? #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 12. prosinca 2015

Sljedeći je kuću napustio Ervin, a za glavnu nagradu bore se Darko i Goran.

"Bilo je preteško, ja sam odrastao sam s mamom i živim s njom i bilo mi je jako teško", požalio se Ervin.

"Bilo je više dobrih stvari u kući, za one loše nećemo se vraćati i nećemo ih spominjati", rekao je.

Bivši ukućani bili su podijeljeni oko toga tko više zaslužuje pobjedu.

"Ja navijam da pobijedi bolji. Ako pobjedi Darko, to će biti realno, a ako pobijedi Goran bit će isto realno, ali nerealno", rekao je Luća.

Barbara je pozvala publiku da glasaju za Darka jer je Goran glumac, kojeg ukućani nisu odbacili, nego se on odvojio. "Odlično mi je kad ljudi koji su malo vremena proveli s njim, govore kakav je", uzvratio je Đorđe. 

Prije proglašenja pobjednika, Darko i Goran morali su se "zamrznuti", a u kuću je ušao Darkov brat koji mu je rekao da je za njega pobjednik. Nakon njega ušla je Lejla koja je rekla da su dokazali da njihova ljubav pobjeđuje.

 
Za oproštaj uživajte još malo! #VelikiBrat

Za oproštaj, uživajte još malo! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 12. prosinca 2015

Nakon proglašenja pobjednika, Goran je rekao da nije očekivao pobjedu te da ide dalje, iako se na njegovom licu vidjelo da je razočaran.

Dok su svi izbačeni stanari stanari imali priliku nešto reći o svom boravku u kući i ostalim stanarima, jedini koji je nije dobio jest pobjednik. Naime, nakon proglašenja pobjednika emisija je završila, Antonija i Sky pozdravili su gledatelje, a Darko nije rekao nijednu jedinu riječ.

NEMA VIŠE ZEZANJA, POBEDNIK VELIKOG BRATA 2015.

NEMA VIŠE ZEZANJA, POBEDNIK VELIKOG BRATA 2015. JE DARKO!

Posted by Veliki Brat on 12. prosinca 2015

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.