Supermodel Noemie Lenoir, djevojka nogometaša Claudea Makelelea, pokušala se ubiti

SUPERMODEL Noemie Lenoir, djevojka nogometaša Claudea Makelelea, pokušala se prošlog vikenda ubiti koktelom lijekova i alkohola u njihovom domu u Parizu. Makelele je pozvao hitnu pomoć u nedjelju, nakon što je djevojku onesviještenu pronašao na podu. No, Noemie je nekoliko minuta kasnije došla k svijesti pa je hitnoj pomoći javljeno da ipak ne trebaju dolaziti. Noemie je nakon toga izašla iz njihova doma, a nekoliko sati kasnije su je slučajni prolaznici pronašli onesviještenu na šumskom puteljku. Hitno je prebačena u bolnicu, gdje je utvrđeno da je popila veliku količinu alkohola i lijekova. Više se ne nalazi u životnoj opasnosti.

"Noemie je bila jako rastresena i očito jako bolesna. Pokušala si je nauditi i završila je bez svijesti. Hitno je prebačena u najbližu bolnicu gdje joj je pružena pomoć zbog simptoma trovanja. Čini se kako je njen pokušaj samoubojstva bio vapaj za pomoć. Sad je u puno boljem stanju", otkrio je francuskim medijima neimenovani izvor blizak supermodelu.

Burna veza 30-godišnje manekenke poznate po kampanjama za Next, Gap, Marks & Spencer i Victoria`s Secret te 37-godišnjeg francuskog nogometaša Claudea Makelelea, bivšeg francuskog reprezentativca koji je tijekom svoje karijere igrao za Nantes, Real Madrid te Chelsea i koji svoje posljednje nogometne dane odbrojava u Paris St. Germainu, često je punila medijske stupce. Par je 2005. godine dobio sina Keylana, a svega nekoliko mjeseci nakon njegovog rođenja Noemie je prijetila da će ostaviti Claudea zbog napisa o tome da ju je prevario sa Jamelah Asmar, "djevojkom sa treće stranice". Kako bi održao vezu, Makelele je neko vrijeme živio na relaciji London - Pariz.

No, da bi priča oko pokušaja njenog samoubojstva bila još intrigantnija, francuski i britanski tabloidi su iskopali kako je pravi razlog ovog čina navodno seks skandal u kojem se našao njen novi ljubavnik, švicarski milijunaš Carl Hirschmann. Hirschmann, od ranije poznat i po vezi sa Paris Hilton, optužen je da je bio umiješan u orgije s mladim modelima, koje je opijao, potom snimao seks sa njima, da bi ih naposljetku ucjenjivao snimkama. Hirschmann tvrdi kako nije kriv.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.