Supruga Achrafa Hakimija: Bio je nitko i ništa. Ja sam ga financirala

Foto: Profimedia

Španjolska glumica Hiba Abouk ne odustaje od svojih financijskih potraživanja prema uskoro bivšem suprugu, nogometašu PSG-a Achrafu Hakimiju.

Hakimi je sav novac koji je zaradio tijekom karijere prenosio na majku Saidu, pa Hiba nakon razvoda, koji je zatražila nakon što je neimenovana 24-godišnja žena optužila nogometaša da ju je silovao u svojoj kući u predgrađu Pariza, ne dobiva ništa.

Međutim, ona ne odustaje i želi svoj dio financijskog kolača zarađenog u braku koji je trajao od 2020. godine, no njezin suprug nema apsolutno ništa u svom vlasništvu, iako se procijenjuje da je ukupno zaradio oko 70 milijuna eura. Španjolska glumica, koja s poznatim nogometašem ima dvoje djece, bijesna je zbog toga što je sav novac prebacio na majku i odlučila je svoja prava tražiti sudskim putem. 

Traži 10 milijuna eura

Njezini odvjetnici traže od zvijezde PSG-a 10 milijuna eura. Toliko novca Hakimi joj nema namjeru dati i njegova ponuda je bila svega dva milijuna eura. Glumica tužbu temelji na činjenici da je ona bila ta koja ga je financirala dok nije postao zvijezda. Također smatra da je ovo svijet prepun seksizma i da su njezine tvrdnje razlog ismijavanja na društvenim mrežama.

"Ovo je svijet prepun seksizma i ponižavanja žena. Kada smo započeli vezu, on je bio nitko i ništa, nije zarađivao i ja sam bila puno poznatija od njega", poručila je Hiba, ali nije željela otkriti detalje rastave. 

"Dobra stvar je što više ništa ne utječe na mene. Želim biti diskretna kako bi obitelj mogla živjeti u miru. Imam povjerenja u pravdu i sve je na mojoj strani", uvjerena je Abouk, prenosi Marca.

Pročitajte više