Supruga Roda Stewarta: Drogirao me, a kad sam se probudila, uživao je na meni. Dotad sam bila djevica

Foto: Guliver Image/Splash

PENNY LANCASTER, 46-godišnja supruga rokera Roda Stewarta, otkrila je da je seksualno zlostavljana na početku svoje manekenske karijere.

Kako je ispričala u emisiji britanskog ITV-a, modni dizajner stavio joj je drogu u piće kad je došla u njegov stan, a kad se osvijestila, vidjela je da on leži na njoj.

"Ne sjećam se previše jer sam bila drogirana, ali vidjelo se da uživa. Ja nisam uživala. Kasnije me bilo strah ikome to reći", ispričala je i dodala da je tada bila djevica.

Kod dizajnera je otišla nakon što je on obećao da će je odvesti na jedan modni događaj na kojem će biti važne osobe.

"Veselila sam se jer sam mislila da će me netko primijetiti i možda ću dobiti posao. Krenula sam s njim, a on je rekao da mora svratiti po nešto u stan", rekla je.

Roditeljima nije ispričala jer se bojala da će je napasti što je uopće išla s njim u stan.

"To je bio čovjek s kojim sam radila i naivno mu vjerovala. Prije toga se nisam nikad seksala, to što se dogodilo bilo je zastrašujuće. Pokušavala sam se pretvarati da se nikad nije dogodilo", dodala je.

Na to da danas ispriča svoju priču potaknuo ju je skandal s producentom Harveyjem Weinsteinom, a Penny smatra da su manekenke najizloženije zlostavljanju jer su na početku karijere očajne da nađu posao nakon brojnih odbijenica koje su dobile. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.