Sve Severinine ljubavi: Zaručila se pet puta, ali za samo jednog čovjeka udala

Foto: Instagram

SEVERINA i Igor Kojić i službeno su potvrdili da se razvode nakon šest godina braka. Pjevačica je često privlačila interes javnosti svojim ljubavnim životom, a iako se čak nekoliko puta zaručivala, Igor je bio jedini s kim se vjenčala, a i od koga se naposljetku i razvela.

Alen Marin

Devedesetih je Severina javnosti pokazala svog prvog javnog dečka. Alen Marin, pjevač grupe Kojoti, sa Severinom je bio u kratkoj, ali burnoj vezi, koja se završila bez previše medijske pompe.

Milan Lučić

Severina je zatim ušla u vezu 2002. godine s hercegovačkim poduzetnikom Milanom Lučićem, koji je u to vrijeme bio u braku. Upravo se s njim Severina našla u središtu skandala dvije godine kasnije, kada je snimka njihova seksa na jahti procurila u javnost.

Srećko Vargek

Samo nekoliko dana prije nego je snimka procurila, zaručila se za tadašnjeg dečka Srećka Vargeka, no zaruke su raskinuli nekoliko mjeseci nakon. Mnogi su nagađali da je Vargek ostavio Severinu jer je snimku seksa htjela zaštititi kao autorsko djelo.

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Mate Čuljak

Nakon Vargeka, Severina se 2006. godine ponovno zaručila, i to za hercegovačkog poduzetnika Matu Čuljka, koji je u to vrijeme imao 26 godina. No, njihova ljubav nije dugo trajala i zaruke su prekinuli nakon godinu dana.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Slavko Šajinović

Činilo se da je Severina konačno pronašla ljubavnu sreću, i to s riječkim fitness-trenerom Slavkom Šajinovićem, s kojim je u vezi bila nekoliko godina. Zajedno su gradili kuću i zaručili se, ali ona ga je ostavila zbog Milana Popovića, s kojim je kasnije dobila sina Aleksandra.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Milan Popović

Severina je pjevala na Milanovu rođendanu, a navodno je bila u pitanju ljubav na prvi pogled.

Aleksandar se rodio 2012. godine, ali je ljubav Severine i Milana pukla dok je dječak još bio beba. Od raskida s Milanom do danas Severina se s njim većinom susreće samo na sudu, gdje se bori za skrbništvo nad sinom.

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Igor Kojić

Severina se 2015. godine udala za Igora Kojića, bivšeg nogometaša, koji je od nje mlađi 15 godina. Par se upoznao nakon njezina beogradskog koncerta, a zaručili su se nakon nekoliko mjeseci veze.

Vjenčali su se 25. rujna 2015. u istarskim Balama u krugu najbližih prijatelja i obitelji. Dva mjeseca poslije uslijedio je i građanski brak u Beogradu pred oko 600 uzvanika, a svoju ljubav okrunili su i na putovanju u Africi.

Par je prošle godine u studenom slavio petu godišnjicu beogradskog vjenčanja, ali je izostala čestitka na društvenim mrežama, kakve su objavljivali ranijih godina. Nisu se oglasili ni u rujnu, kad im je bila peta godišnjica vjenčanja u Istri. Zadnja službena fotografija koju je Severina objavila s Igorom je od 2. veljače 2020., kada su bili u Rijeci na spektaklu za prijestolnicu kulture.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.