Oglasio se peti lovac iz Superpotjere: Pri snimanju prve epizode nitko nije stradao

Foto: Renato Branđolica/HRT

SVEN MARCELIĆ, peti lovac u novom kvizu Superpotjera, oglasio se na Facebooku nakon što je mnogim gledateljima za oko zapela situacija u kojoj je Krešu iznervirao Moranin pogrešan odgovor.

"Potaknut recentnim napisima u dijelu tiska želio bih naglasiti da tijekom snimanja prve epizode Superpotjere nije nastradao niti jedan lovac ili lovkinja", našalio se Sven.

Potaknut recentnim napisima u dijelu tiska želio bih naglasiti da tijekom snimanja prve epizode Superpotjere nije nastradao niti jedan lovac ili lovkinja.

Objavljuje Sven MarcelićNedjelja, 26. ožujka 2023.

"Pusti mene!"

Naime, dok su se lovci borili protiv trećeg natjecatelja i bili u stisci s vremenom, dobili su pitanje: "Ono što je za Banjul Gambija, to je za Lusaku?" Morana je odgovorila Angola, no točan je odgovor bio Zambija, na što se iznervirani Krešo okrenuo prema njoj i ljutito joj rekao: "Zambija! Pusti mene!"

"Auuu, Krešina reakcija kad je Morana fulala", "Bit će svađe u garderobi", "Da je ovaj uzeo 20.000 eura, mislim da bi Krešo zadavio Moranu", "Ne bih voljela biti u njihovim prostorijama nakon snimanja", "Krešo baš ne može podnijeti da nešto ne zna" ,"Imam osjećaj da će se Morana sve manje i manje prijavljivat zbog Kreše, još i sjede jedno do drugog", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.