Svibanj je u Reformi mjesec studenata i umirovljenika!

U ZDRAVOM tijelu zdrav je duh, a zdrav duh bolje uči i priprema se na nadolazeće ispitne rokove. Ovaj svibanj sve studente Reforma časti besplatnim jutarnjim vježbanjem! Naime, kroz cijeli svibanj studentice i studenti mogu odabrati između pilatesa/workouta i vježbanja u teretani, i to za 0 (slovima: nula) kuna.

Mat pilates je izvedenica originalne Pilates metode prilagođena izvođenju na podu s naglaskom na jačanje centralnih mišića tijela. Ima velik utjecaj na povećanje fleksibilnosti, ojačava i pravilno formira tijelo te smanjuje probleme s kralježnicom. Zbog svojih mogućnosti i varijacija idealna je kako za početnike, tako i za već iskusnije vježbače. Workout je nešto intenzivniji način vježbanja u kojem se mahom koriste rekviziti poput manjih utega, stepera i elastičnih kolutova, a vježbe se izvode s nešto više dinamike nego što u pilatesu. Treninzi pilatesa i workouta održavat će se tri puta tjedno u jutarnjim satima.

Kao treća opcija, studenticama i studentima kojima bolje "leže" utezi na raspolaganju je naša potpuno opremljena teretana, koju mogu koristiti svakim radnim danom između 9 i 13 sati.

Bez obzira na to voliš li pilates, vježbe s rekvizitima ili si jednostavno tip za teretanu, Reforma će ovaj mjesec postati tvoja trening-destinacija i još jedno oružje u pohodu na ispite.

No, to nije sve. U svibnju svoju priliku za besplatno vježbanje dobivaju i umirovljenici. Oni će biti dobrodošli uključiti se u naš program jutarnje korektivne gimnastike potpuno besplatno kroz cijeli svibanj!

Više informacija o svibanjskoj akciji za studente i umirovljenike u Reformi možete saznati na www.fitnessreforma.com ili na Reforminoj Facebook grupi.

Besplatni treninzi počinju od srijede, 5. svibnja 2010. Vidimo se!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.