Svježe razvedena Indira na ljetovanje ide s Markom Grubnićem

INDIRA Vladić i Marko Grubnić nerazdvojni su prijatelji. Tako su i danas na predstavljanju projekta TopStar bili veseli što se vide. Marko nam je otkrio kako idu zajedno na ljetovanje, a Indira objasnila zašto je zovu energetskom bombom. Grubnić nam je ispričao ponešto o svom boravku u Beogradu, kojim je oduševljen.

"Pobjeći ću s Indirom izvan granica Lijepe naše"

"Došao sam u Zagreb jer sam vezan poslovno uz ovaj projekt. U Beogradu je super, super sam se snašao i upoznao puno divnih i dragih ljudi. Svi su mi rekli da sam dobrodošao. Nisam navikao na tu srdačnost, ali tamo je sve super prošlo", otkrio je. Ljeto će mu, kaže, proteći radno. "Idem negdje, pobjeći ću negdje s Indirom izvan granica Lijepe naše", otkrio je Marko svoje planove za ljeto.

"Oni najbitniji u mom životu ne bježe"

Indira nam je otkrila zašto je svi zovu energetskom bombom. Upravo zbog svoje energije odabrana je da bude dio zvjezdane ekipe TopStara. Obećala nam je ludi party. "Bitna je ta pozitiva koja je u meni, zračim nekom ogromnom vedrinom. Zbog te neke energije nemaš uvijek baš puno prijatelja, ali hvala Bogu, oni najbitniji u mom životu ne bježe", otkrila je Indira. Na pitanje o tome kako se snalazi u samačkom životu, Indira se nasmijala i komentirala: "Tko kaže da sam sama?"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.