Talijani audiciju za svoj Big Brother organizirali u Umagu

PO PRVI put u povijesti svojeg prikazivanja na talijanskim televizijskim kanalima, ondašnji Big Brother svoju audiciju za predstojeću sezonu organizira u Umagu, i to u novootvorenom popularnom beach klubu Daylight, koji je u kratko vrijeme svojeg postojanja na sceni već postao poprište domaćih, ali i susjednih zabave žednih celebrityja. Taman kada se vrućina oko ATP groznice slegne, Umag će ugostiti novi val vrućine, barem ako je suditi prema poznatom temperamentnom imidžu koji u svijetu tradicionalno prati ležerne nam susjede Talijane.

Grande Fratello Talijanima i u novoj sezoni obećava mnogo noviteta i sočnih scena - nakon što su prošle godine zanimanje medija privlačili najavama kako će celebrity gost Big Brothera glavom biti David Beckham, za kojim su, iz jasnih razloga, Talijani totalno ludi, ove godine testiraju upornost svojih potencijalnih natjecatelja dovodeći ih izvan granica tla na kojem će se show snimati.

A da popularnost najvoajerskijeg showa na svijetu kod Talijana ne jenjava svjedoči činjenica da u toj zemlji Big Brother ulazi u svoju desetu godišnjicu snimanja i emitiranja što govori kako je zavirivanje u tuđu intimu u Italiji itekako moderno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.