Tarik na predzadnjem pitanju zezao natjecatelja: Žao mi je što nemate džoker publiku

Foto: HRT

U SINOĆNJOJ epizodi kviza Tko želi biti Milijunaš Splićanin Zlatko Šaponjić odustao je na predzadnjem pitanju za 68.000 eura.

 "Koje su životinje daleko najzastupljenije na slikama koje su nam prapovijesni crtači ostavili u spilji Lascaux?" glasilo je pitanje, a ponuđeni odgovori bili su: bizoni, jeleni, konji ili turovi. Zlatko nije znao odgovor na ovo pitanje, pa je iskoristio posljednji džoker, "zovi".

Džoker nije znao odgovor sa sigurnošću, ali je pretpostavio da se radi o odgovoru pod D - turovi. No natjecatelj nije htio riskirati, pa je odustao. Tarik se naposljetku našalio i rekao: "Meni je žao što vi nemate džoker pitaj publiku", aludirajući na nekoliko situacija iz prošlih emisija kada je publika sugerirala netočne odgovore.

Naime, prije tjedan dana u emisiji je sudjelovao iskusni kvizaš Sergej Novosel Vučković. Na 12. pitanju za 18.000 eura tražio je pomoć publike, koja je točnom odgovoru dala nula posto glasova. Ranije je publika zeznula mladog doktora Bornu, i to na predzadnjem pitanju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.