Tata Joška Gvardiola godinama prodaje ribu na Dolcu, za štandom je i na dane utakmica

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

OTAC hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola Tihomir Gvardiol već godinama prodaje ribu na zagrebačkoj tržnici Dolac, a od posla se ne odvaja čak ni sada, kada njegov sin igra na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Hrvatska je, uz golemi doprinos Joška Gvardiola, dogurala do polufinala, gdje će igrati s Argentinom, i u Katar su ga došle bodriti sestre Franka i Lorena Gvardiol te majka Sanja Gvardiol, no otac Tihomir je na dan utakmice snimljen na Dolcu kako predano obavlja svoj posao.

Prodaje ribu već godinama

Nije poznato zašto Joškov otac Tihomir nije otišao u Katar, ali zasigurno je mnoge oduševilo što je skromni Gvardiol jutro prije utakmice s Brazilom proveo na tržnici u gumenim čizmama.

Inače, Gvardiolov tata ribu na Dolcu prodaje već godinama, a 2013. godine kod njega je kupovala i Jadranka Kosor.

"To je moj život, ja to volim. Rođen sam u ribarskom mjestu, ribario sam. I danas imam veze s ribom. Jednostavno, ja to obožavam", rekao je Gvardiol prije nekoliko dana za HRT.

Joško je, inače, jako vezan za svoje roditelje. S majkom Sanjom se nakon plasmana u osminu finala emotivno izgrlio i isplakao na stadionu, a prva stvar koju je napravio kada je ostvario transfer u Leipzig jest da je roditeljima kupio kuću.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.