Tatjana Jurić imala loš osjećaj prije ispadanja, Šalković tvrdi: Realno, ja najlošije plešem

TATJANA JURIĆ i Robert Schubert prvi su par koji je ispao u ovoj sezoni Plesa sa zvijezdama. Iako su imali solidne ocjene, show su napustili zahvaljujući glasovima publike. Lijepa voditeljica izjavila je da nije pretjerano razočarana ispadanjem, jer je imala loš osjećaj uoči početka emisije.

"Za mene je ovo možda malo bilo i očekivano jer sam imala neki osjećaj od jučer, ne znam zašto, ali to je valjda ona neka ženska intuicija. Ipak drago mi je što smo se bodovno smjestili više na ljestvici, a još mi je više drago što sam doživjela jedno jedinstveno iskustvo. Naučiti plesati zaista je moguće", rekla je Tatjana neposredno nakon emisije.

"Realno, ja tu najlošije plešem"

Najlošije ocjene imao je Hrvoje Šalković. On je očekivao da će ispasti, jer se ne smatra pretjerano dobrim plesačem. "Nisam previše zadovoljan nakon emisije, jer je Tatjana ispala koja je super cura i plesačica i naravno da ne mogu likovati. Realno, ja tu najlošije plešem, kažu da je ovo show a ne natjecanje, valjda sam prošao na publiku, da je po plesu bilo bi zasluženo ispadanje", rekao je Šalković.

Jedna od najbolje ocijenjenih plesačica, Martina Tomčić, dobila je pohvale za svoju izvedbu rumbe. "Proba je bila kudikamo bolja, ali valjda je to tako, u svakom slučaju zadovoljna sam da sam preživjela jer me rumbe bilo jako strah. Ponosna sam na sebe, jer sam uspjela dotaknuti onaj moment da uživam u njoj, iako sam tehnički neke stvari mogla puno bolje, ali takav je život", izjavila je operna pjevačica.

"U najavi sam rekao, prašit će se dvorana"

Jednak broj bodova kao i Martina, dobio je pjevač Soulfingersa, Denis Ahmetašević koji je iznenađen ispadanjem Tatjane Jurić: "U najavi sam rekao, prašit će se dvorana, ljudi vole vidjeti dinamiku, a nama to leži kao paru. Ispadanje bilo koga nije drag slučaj, mi se na tim probama družimo i povežemo, iznenađen sam što je Tatjana ispala".

Lani Banely ovog puta nitko nije komentirao noge, već su članovi žirija primijetili da je napredovala u odnosu na prošlu emisiju. "Presretna sam što smo i ja i žiri vidjeli da sam napredovala, meni je cilj napredovati iz plesa u ples, iz emisije u emisiju. Sretna sam jer sam imala upola manje treme nego u prošloj emisiji, što se i vidjelo", rekla je mlada voditeljica.

"Hvala Bogu da prelazim u normalne cipele"

Glumica Jelena Perčin dobila je dobre ocjene, ali je razočarana zbog Tatjaninog ispadanja: "Nekako smo sve bliži jedni s drugima, teško podnosim kada netko ispadne, bilo bi najbolje kada bi svih osam mogli doći do kraja pa da se objavi pobjednik, ali eto, takva je koncepcija showa, veselim se još jednom nastupu".

Miro Ungar pak nije bio zadovoljan večerašnjim ocjenama žirija jer smatra kako je na pozornici pokazao više, što žiri nije prepoznao. "Jako sam zadovoljan nastupom, a mislim da ocjene nisu bile odraz kvalitete mog plesa, ovog puta sam dobio manje, očekivao više, ali to je tako. Hvala Bogu da prelazim u normalne cipele", rekao je Ungar.

"Joj, prošla je ta rumba i sav sam sretan"

Favorit iz prve emisije, Marko Tolja, ovaj put nije dobio devetke od članova žirija, ali suci barem nisu štedjeli na pohvalama. Davor Bilman pohvalio ga je za jako dobro držanje, a Elio za fantastičan ples. "Joj, prošla je ta rumba i sav sam sretan, valcer mi je bio puno bolji i ljepši, rumbu smo prošli, za nju čak i profesionalci kažu da je jedan od najtežih plesova", priznao je Marko.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.