Tehno Mag slavi 25 rođendan i časti vas sa odličnim popustima do čak 70%

Foto: Press

Pridružite se njihovom 25. rođendanu u periodu od 26. lipnja do 3. srpnja 2023. jer Vas Tehno Mag časti popustima do čak 70% u svim Tehno Mag poslovnicama i putem njihovog webshopa - www.tehno-mag.hr.

U rođendanskom tjednu daruju Vam popust od 25% na BaByliss vrhunske proizvode za osobnu njegu te zato nemojte propustiti ovu odličnu uštedu i odaberite najnovije BaByliss uređaje za njegu i styling kose. Uvijač za kosu Babyliss Curl & Wave trio MS750E savršen je proizvod za one koji vole eksperimentirati s različitim izgledima jer dolazi s tri izmjenjiva nastavka, a ukoliko želite savršene kovrče odaberite BaByliss automatski uvijač za kosu C1900E Wave Secret Air s tri postavke topline koji brzo i automatski stvara dugotrajne opuštene kovrče i valove.

Foto: BaByliss

Doživljaj u domu kao da ste u kinu nikada nije bio lakši uz izbor televizora vrhunskih brandova kao što su Philips, LG, Sony ili Samsung i zato su za Vas pripremili odličnu rođendansku uštedu na kompletan Samsung asortiman televizora (i bijele tehnike) za koji Vam daruju dodatnih 10% popusta na već snižene cijene. Za sve ljubitelje LG televizora, pripremili su nevjerovatnu uštedu u iznosu od čak 1.800,00€ kupovinom televizora LG OLED 65” i Soundbara SC9S.

Foto: Samsung bijela tehnika
Foto: LG OLED 65” i Soundbar SC9S

Njihova rođendanska proslava ne bi bila uspješna, a da na popustu nemaju i Dyson proizvod, na koji Vam odobravaju 25% popusta i to uz kupnju Dyson Detect V12 Slim Absolute štapnog usisavača, jer samo Dyson radi kao Dyson, a uz kupnju navedenog modela dobivate do 60 minuta snažnog usisavanja uz Dyson četku s detekcijom prašine.

Foto: Dyson Detect V12 Slim Absolute

Kako bi vam olakšali brigu o Vašem zdravlju, kupovinom bilo kojeg proizvoda Fitbit na poklon dobivate 7 tjedana besplatnog vježbanja s najpoznatijim trenerom Edinom Mehmedovićem uz program HomeFit Summer Shape Up, a s obzirom da su u slavljeničkom raspoloženju uz kupnju proizvoda Fitbit Charge 5 na poklon dobivate i Fitbit pametnu vagu Aria Air kako biste mogli pratiti svoj dnevni napredak, dok vas Fitbit Sense čeka po odličnoj rođendanskoj cijeni u iznosu od 199,99 €.

Foto: Fitbit Charge 5 i Sense​​​​​

Tehno Mag Vas poziva da posjetite njihove poslovnice i webshop - www.tehno-mag.hr kako bi zajedno s njima proslavili njihov 25. rođendan uz popuste do čak 70%.

Tehno Mag poslovnice možete pronaći na sljedećim lokacijama:

  • Tehno Mag – Z centar: Ljubljanska avenija 2b
  • Tehno Mag – Zagreb: Slavonska avenija 53
  • Tehno Mag – Poreč: Mate Vlašića 26
  • Tehno Mag – Šibenik: Velimira Škorpika 23 (Dalmare)
  • Tehno Mag – Dubrovnik: Obala Stjepana Radića 25
  • Tehno Mag – Varaždin: Optujska 72
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.