The Rock se za Božić maskirao u samog sebe i oduševio fanove: "Ikonično"

Foto/Screenshot: Twitter/Youtube

Glumac Dwayne Johnson prisjetio se svog "kultnog" modnog izdanja iz prošlosti te se za Božić maskirao u samog sebe, a snimka je privukla više od 60 milijuna pregleda.

Naime, 51-godišnjak je na Instagramu podijelio video u kojem kopira jedno od svojih modnih izdanja koje je ranije postalo viralno. Radi se o njegovoj odjevnoj kombinaciji iz 1994. godine, koja i danas izaziva brojne reakcije. The Rock je nosio crnu dolčevitu i traperice koje je opremio zlatnim lančićem i crnom torbicom. Također, nosio je i periku koja kopira njegovu nekadašnju frizuru.

Video je pregledan više od 60 milijuna puta te su uslijedili komentari njegovih kolega i obožavatelja. "Kolika zvijezda moraš biti da uspješno nosiš kostim samog sebe?", "Ikonično", "Hvala što si vratio uspomene iz 90-ih", bili su samo neki od komentara.

Dwayne Johnson je prethodno za E! News govorio o sitcomu Young Rock, koji prati period njegovog odrastanja i mladosti, te je tom prilikom otkrio pozadinu poznate fotografije iz 1994. godine i pojasnio odabir omraženog modnog dodatka, rekavši kako je u mladosti bio "loš dečko koji stalno upada u nevolje", kao i da je od malih nogu posebno pokazivao interes za žene.

Pojašnjavajući svoju zloglasnu fotografiju iz 1994. godine, na kojoj nosi crnu dolčevitu usklađenu sa srebrnim lancem i trapericama uz upečatljivu frizuru, posebno se dotakao torbice, koja je mnogima omraženi modni dodatak. Prethodno je sugerirao što se moglo nalaziti u torbi, rekavši da je u njoj "čuvao brojeve telefona".

Pročitajte više