Otac Meghan Markle: Princ Harry je idiot i mlakonja, a njihov brak će se raspasti

Foto/Screenshot: EPA/ Youtube

OTAC Meghan Markle, Thomas Markle, dao je poprilično eksplozivan intervju za GB News u kojem je princa Harryja nazvao idiotom te se složio s Donaldom Trumpom, koji je nedavno rekao da je Harry u braku s Meghan "bičevan" te da ga ona vuče za nos.

Thomas je u lošim odnosima s vlastitom kćeri, s kojom se godinama otvoreno svađa preko medija, a sada je otkrio da će doći u Veliku Britaniju zbog proslave 70 godina vlasti kraljice Elizabete II. i tamo se pokušati pomiriti s Meghan te upoznati unuke Archieja i Lilibet. Meghanin otac nije se pojavio ni na njezinom vjenčanju 2018. godine, tada je to objasnio oporavkom od operacije srca.

"Jedva čekam upoznati kraljicu Elizabetu II. jer joj želim pokazati da je poštujem. Htio bih upoznati i princa Charlesa i zahvaliti mu što je otpratio moju kćer do oltara te popričati s njim jer mislim da imamo puno toga zajedničkog. Obojicu su naime otpisala njihova djeca", rekao je u intervjuu.

Također je kritizirao svoju kćer Meghan jer nije dovela djecu prilikom svojeg nedavnog posjeta kraljici i taj je potez opisao kao "pljusku kraljici".

"Mislim da ona ima pravo upoznati svoje praunuke. I zato, ako se sada pojave, nadam se da će ih dovesti u London", rekao je, a imao je što reći i o princu Harryju, kojem zamjera što se premišlja bi li doputovao na kraljičin jubilej, i to iz "sigurnosnih razloga".

"Ponaša se kao dijete. Hoda uokolo za mojom kćeri kao mali dječak. On nije muškarac. Kažu da je bio u vojsci, ali ja u to ne vjerujem jer on je oduvijek bio mlakonja i takav će i ostati. Njegov brat William je pravi muškarac, kao i njegov otac Charles, ali Harry nikad neće odrasti. On je idiot", zaključio je Thomas.

Markle se složio s tvrdnjama bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, koji je rekao da Meghan vuče Harryja za nos.

"Mislim da je to jedina stvar oko koje ću se složiti s Trumpom", kaže Markle, koji predviđa da će brak Harryja i Meghan završiti jako loše.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.