"15 dolara za...": Tip se šokirao kad je pročitao što piše na računu iz restorana

Foto: Reddit

JEDAN se Amerikanac javio na Redditu u viralnoj objavi koju je naslovio: "Moj račun za večeru imao je poruku za mene", a koja je ljude nasmijala do suza. Objavio je fotografiju računa iz restorana Westgate Bourbon Bar and Tap House u Beavertonu u Oregonu na kojem je bila ispisana jedna neobična stavka.  

"Ti si seronja" piše na računu, a restoran mu je za to naplatio 15 dolara. Njegova objava šokirala je mnoge, no javili su se i  ugostitelji kojima se svidjela ova ideja. 

My dinner receipt had a message for me…
byu/KnightOfChronos inpics

"Volio bih da možemo kupcima naplaćivati zato što su seronje. Zaradili bismo toliko novca", napisao je jedan od njih. Srećom, ispostavilo se da mu restoran ipak nije naplatio "to što je seronja", već da je čovjek zaboravio što je pio te večeri. 

"Moja supruga i ja smo otišli u restoran za njezin rođendan i oboje smo popili koktele. Potpuno sam zaboravio ime koktela kad je stigao račun, a koji se zvao "Ti si seronja, gospodine Burton". Definitivno me iznenadilo", objasnio je. 

Pržene pileće... 

Međutim, pažnja ekipe na Redditu preusmjerila se na jedno hit jelo iz restorana i ljudi su tražili pojašnjenje. Naime, na računu je navedeno jelo pod nazivom "pržene pileće sise", što je bilo sasvim dovoljno da krene sprdnja. 

"Zaintrigirala su me pržene pileće sise", napisala je jedna osoba, dok se druga nadovezala: "Više me zanima vidjeti sliku prženih pilećih sisa". 

"Ja sam uvrijeđen, ti si uvrijeđen" 

Iz restorana su objasnili da je riječ o "vrsti sendviča s prženom piletinom". Na njihovom jelovniku ovako je opisano jelo: "Pohana i pržena DD pileća prsa, havarti (danski sir, op.a.), zelena salata, rajčica, bosiljak, aioli umak sa senfom, na pečenoj ciabatti lepinji. Da. Rekli smo sisa... od piletine. Samo naprijed. pretvarajte se da ste uvrijeđeni. Ja sam uvrijeđen, ti si uvrijeđen." 

Pročitajte više