Bijelo dugme

Tifa o odnosima s kolegama: "Bebek me patološki mrzi, Islamović je perfidan"

Screenshot: Youtube

MLADEN VOJIČIĆ TIFA, jedan od pjevača Bijelog dugmeta, otvoreno je progovorio o odnosima s kolegama iz benda. Željka Bebeka, kaže, ne može očima vidjeti, a iako s Alenom Islamovićem nastupa diljem svijeta, ne skriva da nisu u dobrim odnosima. Pohvalio je jedino Gorana Bregovića. 

>>>POGLEDAJTE SNIMKU Tifa Islamoviću opsovao majku, a onda su se potukli<<<

"Bebek i Alen imaju problem sa mnom. Ovaj stariji me patološki mrzi. Kada sam došao u bend, Bebek je imao šest studijskih albuma, a oni su ga odmah zaboravili zbog mene. Ali što ću mu ja, nisam ja kriv. On je uskogrudan", rekao je Tifa za srpski Hit. 

Puno bolje mišljenje nema ni o Alenu Islamoviću s kojim se čak i potukao

"Alen je vojnik, ali perfidan vojnik. Ne želim umanjiti njega kao ličnost, ali se razlikuje od mene. Mi ne moramo biti na ratnoj nozi, ali se svašta događa u našim životima i ne bih pričao o tome", kaže. 

>>>Goran Bregović napokon otkrio što misli o tučnjavi Islamovića i Tife<<<

Pohvalno se izrazio jedino o Goranu Bregoviću. 

"Šega je ući u samoposlugu u Americi i dobiti zelenu kartu. Onih godina kada je počinjao, ljudi na prostoru bivše Juge nisu bili tehnološki osviješteni, a on je putovao i od svakog muzičkog kritičara uzimao djelić i kreirao svoj lik. To ne umanjuje njegovu inteligenciju, čak potvrđuje da je natprosječno inteligentan", zaključio je pjevač. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.