Tifa progovorio o odnosu s Islamovićem nakon navodnog sukoba na koncertu u Beogradu

Foto: Boris Scitar/Pixsell

MLADEN VOJIČIĆ TIFA komentirao je česte priče o neslaganju s Alenom Islamovićem. Posljednji put situacija je eskalirala na koncertu Bijelog dugmeta u Beogradu.

"To je apsolutno netočno. Alen i ja smo u dobrim odnosima. Poslije Budve, mi smo 'zdravo za zdravo', vidimo se na bini... Sada na Ušću, nema apsolutno veze s onim što su pisali", ispričao je Tifa za Dnevni avaz.

"Jedino što se dogodilo, pa je neko pogrešno protumačio - na samom početku koncerta, kada Goran nije znao odakle ide pjesma, ja sam poludio i kazao: 'U p***u materinu.' To nije bilo upućeno ni njemu niti bilo kome, nego općenito", dodao je. 

Podsjećamo, na koncertu u Beogradu između Tife i Islamovića eskaliralo je tijekom izvođenja pjesme Ružica si bila. Kada je Tifa trebao otpjevati svoj dio pjesme, počeo je odjednom pjevati i Alen. Prema pisanju stranih medija, Tifa je tada pobjesnio, bacio bubicu i istrčao s pozornice.

To nije bilo prvi put da je Vojičić zamjerio Islamoviću što je otpjevao dio pjesme namijenjen njemu. To se dogodilo i prije nekoliko godina u Budvi, kada je došlo i do fizičkog obračuna između pjevača

Pročitajte više