Tiger Woods ljubavnici platio 10 milijuna dolara da drži jezik za zubima

SLAVNI  golfer Tiger Woods jednoj od svojih ljubavnica, Rachel Uchitel, navodno je platio čak 10 milijuna dolara kako ne bi otkrila detalje niti komentirala njihovu vezu.

Woods je sam ponudio toliki novac

Cijela je ludnica oko Woodsa započela krajem prošle godine kada je jedan britanski list objavio da je slavni golfer svoju suprugu Elin Nordegren prevario s menadžericom noćnog kluba Rachel Uchitel. Skandal je ubrzo poprimio neslućene razmjere kada su se, jedna po jedna, javljale ostale žene s kojima je Woods imao afere, dok je Rachel držala jezik za zubima. Svi su se pitali zašto je tome tako, a ubrzo su se pojavile glasine kako je za to dobila minimalno 3 milijuna dolara. Sada se pak govori kako je ta svota puno veća.

"Koliko smo mi upoznati, Rachel je pristala već na honorar između 2 i 5 milijuna dolara, no Woods joj je ponudio čak 10 milijuna pod uvjetom da potpiše ugovor kojim se obvezuje da će šutjeti, što je ona prihvatila. Očito se Woods jako uplašio onog što bi Rachel mogla reći jer su ostale ljubavnice dobile po nekoliko stotina tisuća dolara, a neke ništa", piše internetski portal TMZ.

Donald Trump stao u obranu Tigera Woodsa i Jesseja Jamesa

Poznati američki biznismen Donald Trump stao je u obranu dvaju trenutno najslavnijih preljubnika, Tigera Woodsa i Jesseja Jamesa. Prema njegovim riječima, dečki su varali zbog golemog pritiska na njihov život, kako od strane medija, tako i od, u Woodsovom slučaju, obožavatelja i svih onih koji su očekivali nešto od njega vezano za sportsku karijeru.

"Tiger je moj prijatelj i zbilja mi je drag", rekao je Trump za New York Daily News. "Smatram da je bio suočen s golemim pritiskom kojeg nosi svijet golfa i njegova karijera. Poznajem i Jesseja, on je snažan i pametan tip. Iako, uvijek sam se pitao zašto nikada nije doveo Sandru u show. Sada znamo odgovor", dodao je Trump govoreći o njegovom sudjelovanju u televizijskom showu "Pripravnik".


Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.