Tihana Harapin Zalepugin nakon smrti muža: Ostala sam sama. Nemam djece, roditelje...

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin i nakon smrti supruga ljeto tradicionalno provodi na Hvaru. Otkrila je kako je tamo prošlog tjedna obilježila 93. rođendan pokojnog supruga, voditelja Saše Zalepugina, koji je preminuo krajem 2022. godine.

"Imali smo na meniju ono što je on najviše volio, to nisu bile riblje stvari. Držim se, idem dalje. Imali smo lijep život, ali evo, nebo je htjelo da se malo razdvojimo", rekla je za In magazin.

"Znate, ja sam fakat ostala sama. Nemam roditelje, nemam djece, nemam rodbine, nemam ništa, ali ne mogu reći da sam usamljena. Ja sam to nazvala slobodom", dodala je.

Modna revija u Trogiru

U sljedećim minutama vodimo vas na modnu reviju u Trogiru. Ondje je bio i naš Gordan Vasilj, koji će vam otkriti emotivnu stranu Tihane Harapin Zalepugin, a pred mikrofon IN magazina prvi put zajedno su stali Cambijevac Joško Tranfić i njegova zaručnica. 🥰

Objavljuje IN MAGAZIN u Utorak, 23. srpnja 2024.

Tihana i Saša u braku preko 30 godina

Saša i Tihana bili su u braku više od 30 godina. Upoznali su se na jednoj modnoj reviji 1975. godine. Na otoku Hvaru su godinama provodili svako ljeto.

"Hvar je za mene i Sašu 'naš otok' jer smo se tamo upoznali 1975. godine, dok sam ja radila kao manekenka, a on kao režiser. Tu smo se zapazili, a ljubav se dogodila 14 godina kasnije te smo se vjenčali 1992. godine", rekla je Tihana u jednom intervjuu prije nekoliko godina.

Saša je preminuo od posljedica moždanog udara

Saša Zalepugin preminuo je krajem studenog 2022. od posljedica moždanog udara koji je doživio u nedjelju, 16. listopada.

"Zbogom dušo moja, jedino moje - čekaj me", oprostila se od Saše na Facebooku njegova supruga. Nekadašnji novinar i urednik Nedjeljnog popodneva imao je 91 godinu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.