Tila Tequila želi posvojiti kćer pokojne Casey Johnson

JEL' to Tili Tequili smrt njezine zaručnice došla kao naručena, ili nam se to samo čini? Jer otkako je Casey Johnson preminula, ne prođe ni dan da se ova reality zvijezda, potpuno uređena, vrckasta i nasmiješena ne pojavi u medijima, izvaljujući neku novu glupost. Tako je ovih dana najavila da želi posvojiti posvojenu kći Casey Johnson, trogodišnju Avu, koja je posljednjih mjeseci na službenoj skrbi kod Caseyine majke, jer se ni njezina "službena majka", bogata nasljednica, nije mogla brinuti o njoj.

Umrla sama i jadna, u kući punoj štakora

Kako na Tequiline ispade reagira obitelj Johnson još uvijek nije poznato, jer se oni po tom pitanju nisu oglasili, ali su svojom šutnjom svakako otvorili vrata pohlepnoj Tili u njezinom pohodu na što veću slavu. Tila Tequila, koja se Caseyinom smrti neće financijski okoristiti, uhvatila je dodatnih pet minuta slave u svojem tugovanju koje odrađuje s osmijehom.

A istraga o okolnostima smrti još uvijek traje; iako su i Tilu neki tabloidi povezivali s njezinom smrću, policija je otklonila sumnju javnim priopćenjem, a okolnosti u kojima je umrla ne prestaju šokirati svijet. Casey je u svom domu na Mulholland Driveu mrtva ležala tri dana, a našli su je okruženu prljavim suđem, ostacima hrane i štakorima.

Casey sredinom godine pokušala vratiti kćer



Također, pod kraj života nije imala nikakvih vlastitih prihoda, a obitelj joj je davno ukinula pristupe njihovim računima, pa se mlada bogatašica navodno skrivala od utjerivača dugova. Danima nije izlazila, a skupocjeni Porsche koji nije rastekućila je skrivala u garaži.

Majka joj je sudski oduzela kći koju je posvojila u Kazahstanu, a za koju se nije bila sposobna brinuti. Neki mediji nagađaju da ju je upravo oduzimanje kćeri gurnulo preko ruba i uzrokovalo njezin posljednji slom živaca. Poznato je da se Casey Johnson sredinom godine uputila u New York i pokušala majci oduzeti kćer, no, zbog njezinog nestabilnog financijskog stanja i nestabilnog karaktera sudac je Caseyinu žalbu odbio bez razmišljanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.