Tina Katanić ljubi nogometaša Marija Cvitanovića?

POJEDINI mediji ovih dana prenose vijest kako su Tina Katanić i nogometaš Mario Cvitanović u ljubavnoj vezi. Ova vijest unijela je nemir u život Miss Pinky, koja je poznata po skrivanju svojeg ljubavnog života, ali i kod Marija Cvitanovića, kojem se tek nekoliko tjedana nakon povratka u Hrvatsku prišio pravi pravcati skandal.

Ipak, nekoliko "upućenih" pojedinaca i očevidaca tvrde kako Tinu i Cvitanovića sve češće viđaju zajedno, koliko god se navodni novopečeni par pokušavao sakriti. "Oduvijek sam govorila, ma fućkaš te metroseksualce, prave muškarce treba cijeniti i ne želim da postanu izumrla vrsta. Pod pravim muškarcem mislim na frajera koji se ne licka svako malo i koji nema više kremica od prosječne žene. Jednostavno se otušira, stavi miris i gotovo. Ma kakva frizura, najbolje sve prirodno", rekla je jednom prilikom za Index, a osim sa Cvitanovićem, Tinu su mediji povezivali i s bivšim dečkom Vlatke Pokos, Željkom Radolfijem.

U stalnoj borbi s Fashion Guruom



Međutim, ta se glasina pokazala kao neistinita, a u njeno nevjerodostojnost nas je tada uvjeravala i sama Tina. "Nije istina da mi se ne sviđa, ali to su gluposti. Ja tog čovjeka znam iz viđenja, nemam ništa s njim i ne želim da se povezuje uz moje ime", ispričala nam je tada i dodala kako je svjesna da s obzirom na činjenicu da je ipak javna osoba, ne može pobjeći od skandala, pa makar bili oni izmišljeni.

Plavokosa manekenka najpoznatija je po svojim ugovorima sa slovenskim proizvođačem donjeg rublja i prešetavanju pistama u modelima istog, ali i po medijskom (prijateljskom) prepucavanju s Fashion Guruom koji nikako da prožvače Tinin osebujni osjećaj za modu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.