Tina Katanić prvi put o skandalu iz 2015.: Bila sam žrtva kaznenog djela

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

MANEKENKA i nekadašnja Loto djevojka Tina Katanić povukla se iz javnosti nakon što je 2015. procurila snimka seksa koja joj je uzdrmala karijeru i zbog koje je pala u depresiju.

Tina je napokon odlučila prekinuti šutnju i progovoriti o skandalu zbog kojeg je prošle godine jedan od muškaraca koji ju je snimao pravomoćno osuđen na godinu i 11 mjeseci zatvora.

"Najgore mi je bilo zbog obitelji"

"Najogoljenije rečeno, bila sam žrtva kaznenog djela i teške povrede privatnosti. Već kada imam priliku reći vama i medijima koji će prenijeti moje riječi pa će ovo sigurno mnogi pročitati, moram reći da su mnoge druge djevojke bile žrtve kao i ja.

Želim podići svijest o tome da se ne odmahuje rukom i ne stigmatizira nešto što je proizišlo iz čistog povjerenja. Važno je da se čuje tko je žrtva i tko je tu napravio teško kazneno djelo", rekla je u razgovoru za Story.

"Sva sreća da se danas žene štiti svim mogućim konvencijama te kaznenim i mnogim drugim zakonima. Na kraju krajeva, presuda je donesena, a ona kaže da su počinjena ozbiljna kaznena djela. U tom razdoblju najgore mi je bilo zbog moje obitelji, čak ne zbog mene. Iz svega sam izišla podignute glave.

"To nije bio skandal, nego kazneno djelo"

Najvažnije mi je da je donesena pravomoćna presuda i da je osoba dobila zatvorsku kaznu. Meni zatvorska kazna ne znači gotovo ništa jer je počinjena nepovratna šteta nad mnom, ali služi kao poruka da se ne mogu i ne smiju činiti kaznena djela te uništavati tuđi životi nekažnjeno. Rekla bih da to nije bio skandal, nego teško kazneno djelo", poručila je.

Otkrila je i da su joj najveća podrška u tom teškom periodu bili "roditelji, prijatelji i tadašnji dečko."

Naime, Tina je nakon skandala otputovala u inozemstvo. Ljubav je našla 2016. godine u sarajevskom ugostitelju Berislavu Kramaru. On joj je podigao samopouzdanje i spasio je od depresije, iako su prekinuli godinu kasnije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.