Tina Walme ostala bez Instagrama: Tko mi može hitno pomoći? Ne spavam

Foto: Instagram

NAJPOZNATIJA hrvatska plesačica Tina Walme ostala je bez Instagrama.

"Hakiran mi je Instagram!!! Nije prvi april i nije šala! Tko mi može pomoći?! HITNO!" napisala je na Facebooku nakon što se našla na meti hakera.

"Probala sam SVE! Hakirao mi je mail i time promijenio šifru i maknuo two factor i mobitel koji su bili povezani te otišao na Instagram i više ga nema. Imam tip mobitela kojim je bio ulogiran i imam njegov broj. Ne mogu ni poslati mail Instagramu jer za sve treba postojati URL od Instagrama koji u mom slučaju NE POSTOJI. Dakle probala sam se ulogirati i s mobitelom i s mailom bez passworda, ali se ne dogodi ništa jer Instagrama NEMA. Ako netko i dalje možda zna neki način, i dalje ne spavam, tu sam...", dodala je.

"Hej Tina, odi u grupu društveni mediji tamo ima dosta ljudi koji ti mogu pomoći. I Marina Mamić je bila hakirana pa joj je netko pomogao. Ima dosta naših agencija koji rade s Instagramom i Facebookom i koji imaju direktne veze tamo. Jesi li koristila google authenticator?" pokušala joj je pomoći i Ella Dvornik.

Mnogi su pomislili i da je riječ o šali za prvi april, no Tina je odgovorila da nije te da se ne bi "ni šalila s ovakvim nečim".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.