Tko je "hrvatska Megan Fox" koja se sinoć u Plesu sa zvijezdama igrala vatrom?

Foto: Press

AKADEMSKA slikarica i influencerica Deniss Grgić jedna je od 13 natjecatelja nove sezone showa Ples sa zvijezdama. Deniss se u prvoj epizodi predstavila tangom, a nastup je započela doslovno igrajući se vatrom na pozornici. Deniss je odrasla u Koprivnici, a inače je livanjskih korijena.

Na društvenim mrežama prati je preko 90 tisuća ljudi, a 2018. godine su je prozivali konkurencijom Ivane Knoll i najljepšom hrvatskom navijačicom. Studirala je na zagrebačkoj Akademiji likovne umjetnosti, a uz to je i model. Radila je i kao televizijska voditeljica, a zbog sličnosti sa slavnom glumicom, zovu je "hrvatskom Megan Fox".

Ples sa zvijezdama

Deniss je u prvoj epizodi emisije otplesala tango s mentorom Jakovom Bjelcom. "Bilo je vatreno, ali u scenografiji, u nastupu je nedostajalo vatre", rekla joj je Larisa nakon nastupa. Voditeljica Tamara Loos je tijekom emisije otkrila i da Deniss sama dizajnira svoje kostime.

Zvjezdanu postavu nove sezone showa Nove TV čine glumica Petra Kurtela, sportašica Ana Zaninović, glumac Alen Liverić, političar Dario Zurovec, glumica Daria Lorenci Flatz, influencerica Deniss Grgić, Emilija Kokić, sportaš, influencer i model Fran Lauš, voditelj Frano Ridjan, influencer Marco Cuccurin, Maja Drobnjaković, chef Mario Mandarić i glumica Tara Thaller. 

Žiri i ove sezone čine Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka i Marko Ciboci. Emisiju vode Igor Mešin i Tamara Loos.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.