Tko je Trumpova unuka Kai? Privukla je pažnju nedavnim govorom o djedu

Foto: EPA

Najstarija unuka Donalda Trumpa, Kai Trump (17) privukla je pažnju nakon što je održala govor na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji. U govoru Kai se usredotočila na "stranu Donalda Trumpa koju nitko nema priliku vidjeti", piše Daily Mail.

"Daje nam slatkiše i gazirana pića"

"Za mene, on je samo običan djed. On nam daje slatkiše i gazirana pića kad naši roditelji ne gledaju. Uvijek želi znati kako mi ide škola. Kad sam dobila najviše ocjene, on se time hvalio svojim prijateljima i isticao koliko je ponosan na mene. Mnogo je ljudi pokušalo sve da moj djed prođe pakao, a on i dalje stoji uspravno. Djede, ti si takva inspiracija i ja te volim. Mediji čine sve da te prikažu kao drugačiju osobu, ali ja znam tko si ti zapravo. On je brižan i želi najbolje za svoju zemlju", izjavila je Trumpova unuka.

S djedom dijeli ljubav prema golfu

Kai je kći Donalda Trumpa Jr. i njegove prve supruge, Vanesse Trump. Rođena je i odrasla u New Yorku, gdje se i školuje. Roditelji su joj se razveli kada je imala 11 godina. Kai Trump sa svojim djedom dijeli ljubav prema golfu. Natječe se, a ranije ove godine pobijedila je na prvenstvu kluba na Trumpovom golf terenu u West Palm Beachu na Floridi.

Podsjetimo, 13. srpnja, na predizbornom skupu u Buffalu je iz vatrenog oružja pogođen Donald Trump. Na Trumpa je pucao 20-godišnji mladić, koji je ubijen nakon pokušaja atentata. Sam Trump je okrznut po desnom uhu te izbjegao teže posljedice. Na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji Donald Trump je i službeno nominiran za predsjednika Sjedinjenih Država.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.