Tko su Arija i Marko: Mlada redateljica i miljenik Hrvatica koji se razveo s 22

Foto: Instagram

IAKO su u posljednja dva mjeseca stekli brojne obožavatelje i navijače među gledateljima showa Zvijezde pjevaju, Marko Kutlić i Arija Rizvić prije početka natjecanja nisu bili megazvijezde u Hrvatskoj. Gledatelji su se u nekoliko navrata žalili da nemaju pojma tko su zvijezde i njihovi mentori u spomenutom showu.

Show Zvijezde pjevaju koncipiran je tako da poznati pjevač, koji je u showu mentor, dobiva poznatu osobu iz nekog drugog miljea te je obučava tehnikama pjevanja i zajedno pripremaju točke.

Marko Kutlić i Arija Rizvić su ove godine najbolje obavili posao. Marko Kutlić postao je poznat kao pjevač benda Pravila igre kada su se pojavili 2014. godine. Pjevač je tada imao tek 19 godina, a bend je odmah po pojavljivanju snimio hit Nebo na mojoj strani te su dečki počeli održavati velike svirke i koncerte.

Kutlić je bend napustio nakon samo tri godine, a to nije prošlo bez skandala. Tvrdio je da mu ostali članovi benda nisu dopuštali da se posveti vjeri, pa ga je u obranu zbog toga uzeo Tony Cetinski.

"Sve priče da ga izbacujemo zbog vjere su jedna velika laž. Marko nam je poslao mail prije tri tjedna u kojem se pravdao zdravstvenim stanjem. Mi mu nismo imali razloga ne vjerovati sve dok nismo naišli na grupu na Facebooku koju je osnovala njegova žena Marija i u kojoj je on okupio nekoliko fanova kojima je manipulirao lažima. Primjerice, da smo ga prisiljavali na potpisivanje nekih ugovora, da smo mu branili vjeru, što je suludo i nema nikakve veze s istinom. Vidi se da nije bolestan i ide u solo karijeru, već ima pjesmu", rekli su ostali dečki iz benda.

U medijima je Kutlić završio i kada se sa samo 22 godine razveo od supruge s kojom ima dva sina. U braku su bili godinu i pol dana. Nakon razvoda od supruge i odlaska iz benda, Kutlić je u solo vodama.

Arija Rizvić je hrvatska glumica i redateljica rođena u Rijeci.

Uz opću gimnaziju pohađala je i Školu za klasični balet pri HNK I. pl Zajc te Školu solo pjevanja. Osim u baletnim predstavama glumila je i u mjuziklu Guslač na krovu u HNK Zajc u Rijeci gdje je imala ulogu Sprintze. Nakon gimnazije je otišla u Zagreb na studij Kazališne režije i radiofonije na Akademiji dramske umjetnosti gdje je diplomirala. 

Do sada je postavila nekoliko svojih predstava od koje su neke bile jako uspješne - Povratak, San ljetne noći, predstavu Nakon Katarine: ruski velikani 19. stoljeća, Venere i Adon, Staklena menažerija, Čudesno vodstvo Julija Klovića te predstavu Tri X i ja.

Glumila je i u raznim kazališnim projektima. 2019. godine glumila je u HNK Zagreb u predstavi Faustov Mefisto, u kojoj je igrala čak tri ženske uloge, a u ulozi Margarete u predstavi je pjevala uživo s bendom songove koje je skladao Nikša Kušelj. Televizijski gledatelji znaju je kao Maju Krpan iz serije Drugo lice ljubavi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.